Nainen tilasi kinkku-ananaspizzan – pizzeria kieltäytyi myymästä ja lähetti asiakkaalle todellisen yllätyksen

shutterstock_374677927
Ananas on jakanut viime aikoina mielipiteitä. Shutterstock

Kuuluuko ananas pizzaan? Kysymys on herättänyt viime aikoina kiivasta keskustelua ja voimakkaita mielipiteitä aina Islannin valtionjohtoa myöten.

Twitterissä kuohuu parhaillaan, kun käyttäjä nimimerkin @Try2ShootUsDown takana postasi kuvan avonaisesta pizzalaatikosta.

Nainen oli tilannut nimeltä mainitsemattomasta pizzeriasta tavallisen kinkku-ananaspizzan. Kun pizza saapui, häntä odotti laatikossa kuitenkin yllätys. Laatikosta paljastui kyllä tilattu pizza – ananasta ei vain näkynyt missään.

Pahvilaatikon sisäkanteen oli teipattu viiden dollarin seteli lyhyen viestin kera. Laatikossa luki: ”En pystynyt laittamaan ananasta pizzaasi. Se on liian ällöttävää.”

Nainen sai pizzasta  siis luultavasti rahat takaisin. Asialla on täytynyt olla todellinen aktivisti.

Twiittiä on kommentoitu kymmeniä tuhansia kertoja. Keskustelu ei todellakaan ole siis vielä ohi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Mirror

***

1:35

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja