Nainen pyysi työkavereiltaan Mariah Carey -syntymäpäiväkakkua: Jotain tässä taitaa nyt olla pahasti pielessä...

Syntymäpäiväkakku kakku
Carey vai Curie? Melkein sama. Shutterstock

Suureksi Mariah Carey -faniksi tunnustautuva nainen olisi halunnut idolinsa kuvalla koristellun syntymäpäiväkakun. Kaikki ei kuitenkaan mennyt aivan putkeen.

Harriet Lye latasi Twitteriin kuvan serkkunsa toivomasta synttärikakusta. Kuvasta muodostui nopeasti maailmanlaajuinen hitti, sillä kakku ei ollut ihan sitä, mitä oli tilattu. 

– Englantilainen serkkuni pyysi työkavereiltaan Mariah Carey -synttärikakkua. He ymmärsivät väärin ja tässä on kakku, minkä he tekivät. Siinä on Marie Curie erittäin juhlallisissa tunnelmissa, Lye kirjoitti Twitterissä. 

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Marie Curie oli puolalainen, Nobel-palkittu fyysikko ja kemisti. Mariah Carey puolestaan tunnetaan menestyvänä laulajana. Monen Twitter-käyttäjän mielestä työkavereiden tekemä kakku oli kuitenkin täydellisen nerokas. 

– Tuollaisen tuomitsevan kakun saa, kun ei ole valinnut tieteellistä uraa. En ole koskaan nähnyt kakkua, jolla olisi yhtä tuomitseva katse, eräs Twitter-käyttäjä veistelee. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja