Nainen löysi epämääräisen olion mehutölkin pohjalta: "Pelkkä katsominen sai voimaan pahoin"
Brittiläinen Lorna Fisher joi perinteistä omenamehua tölkistä. Hän ei kuitenkaan osannut odottaa, mitä tölkin sisältä löytyisi.
Kauhistunut Lorna Fisher kertoo vatsansa mennen sekaisin Tescon omenamehun juomisen jälkeen, eikä syy ole epäselvä.
– Mehu näytti hieman omituiselta, kun kaadoin sitä lasiin. Poikaystäväni sanoi sameuden johtuvan siitä, etten ollut sekoittanut mehua hyvin. Tämän jälkeen joimme sitä, mikä tuntuu jälkikäteen kamalalta. Mehu maistui eltaantuneelta, kuin väljähtäneeltä siideriltä, Fisher kertoo.
Kun maku ei miellyttänyt, Fisher avasi tölkin.
– Leikkasin tölkin heti puoliksi ja huomasin, että tölkin pohjalla oli epämääräinen olio. Pelkkä katsominen sai voimaan pahoin, koska olimme juuri juoneet mehua, Fisher kauhistelee.
25-vuotiaalle naiselle tarjottiin hyvitykseksi mehupurkin hinta, eli noin 90 senttiä. Mehutölkin parasta ennen -päiväys oli merkitty vuoden 2016 loppuun.
Tesco on ruvennut tutkimaan tapausta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti