MTV paikalla: KFC saapui Suomeen – ensimmäiset asiakkaat jonottivat kanaämpäreitä 11 tuntia

13:02 Ensimmäinen KFC-ravintola aukeaa Suomessa – MTV paikalla
Katso videolta, millaisen ruuhkan keskellä ravintola aukesi.

Yhdysvaltalainen pikaruokaketju Kentucky Fried Chicken aiheutti Helsingin Itäkeskuksessa jonon, kun kymmenet ihmiset odottivat pääsyään kansainvälisen pikaruokaketjun Suomen ensimmäisen toimipisteeseen.

MTV Uutiset Live kertoo ja näyttää kun tapahtuu. Se on toimitus, joka elää uutispäivää kanssasi.

Seuraa jatkuvaa lähetysvirtaa yhden ruudun kautta osoitteessa mtvuutiset.fi ja MTV Katsomossa.

MTV Uutiset Live seurasi ravintolan aukeamista ja ruuhkaa kauppakeskus Itiksessä. Jonon ensimmäinen henkilö sai vuoden kanat ja 25 muuta jonossa ensimmäisenä ollutta ämpärillisen ruokaa.

Ilmaiset ämpärit jälleen houkuttivat ihmisiä, sillä toimittajan oli vaikea luovia tiensä sisälle ruuhkaiseen ravintolaan. Ensimmäisenä ravintolaan päässeet jonottivat ruokaa 11 tuntia eli keskiyöstä lähtien. Kuuntele heidän haastattelunsa videolta.

Ravintolaan oli jonottanut eräs henkilö teltassa maanantaista lähtien, mutta hän oli luovuttanut paikkansa ennen ravintolan aukeamista. Paikan päällä paljastui, että kyseessä oli tuotantoeläinten olojen puolesta mieltään osoitava Benjamin. 

Asiasta raportoi muun muassa toimittaja ja tv-persoona Ina Mikkola Twitterissä.

– Benjamin jonotti kolme päivää teltassa ollakseen ensimmäinen, joka astuu pikaruokaravintola KFC:n vain siksi, että voisi kieltäytyä ilmaisista kanaruuista. Teko oli solidaarisuuden osoitus tuotantoeläimille, Mikkola kirjoitti.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja