MTV:n makutestissä Fazerin kohuttu konvehtirasia: Uutuussuklaa sai murskatuomion – näistä tykättiin

suklaa2
Neljä klassikkokonvehtia sai lähteä tutusta kohvehtirasiasta.

Perinteinen Fazerin Present-konvehtirasia on kokenut muodonmuutoksen ja sitä on täydennetty uutuussuklailla. Katso videolta, miellyttivätkö uutuusmaut MTV:n kokoamaa raatia!

MTV:n ruokasivusto Makuja.fi kokosi yhteen raadin, joka maisteli Fazerin Present-kohvehtirasian uutuussuklaita. Uutuuksien joukosta löytyi sekä suosikki että inhokki.

Perinteiseen rasiaan neljä uutuusmakua

TIESITKÖ? Aiemmin 300 grammaa painanut Present-rasia on tätä nykyä 40 grammaa kevyempi – ja siinä on kaksi konvehtia vähemmän kuin aiemmin. 

Fazer uudisti jouluksi 2015 perinteisen Present-konvehtirasian. Uudistuksen myötä klassikkorasiasta poistettiin karpalo-, caramel- ja cappuccino toffee -konvehdit.

Poistettujen konvehtien tilalle rasiaan lisättiin neljä uutuusmakua: sitruunapiirakka, marmeladi, caramel fudge ja mantelitryffeli. Vanhoista tutuista konvehdeista paikkansa onnistuivat säilyttämään toffee-, latte- ja minttukonvehdit. 

Osa suklaista keräsi ylistystä, mutta makuraati koki myös pettymyksen. Yksi uutuuskonvehdeista ei kuitenkaan tehnyt makuraatiin suurta vaikutusta. 

– Todella outo. Aluksi ei maistu miltään, mutta sitten tulee outo sivumaku. Todella tuhti ja jättää kelmun suuhun, raatilaiset arvioivat konvehtia

Löytyipä uutuussuklaiden joukosta myös monta positiivista yllätystä – sekä yksi mielipiteet jakava ”mummokonvehti”. 

Katso videolta raadin tarkat arviot Fazerin uuden Present -rasian konvehdeista!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja