Mies tilasi "pelkän juustohampurilaisen" – McDonald'sin tarjoilija otti tilauksen liiankin kirjaimellisesti

hamppari
Kuvakaappaus: Facebook Shutterstock

Asiakas hämmästyi perin pohjin saadessaan käsiinsä tilaamansa juustohampurilaisen pelkällä juustolla. Sämpylöiden välistä ei löytynyt edes hampurilaispihviä. 

Bradfordissa Englannissa asuva Alex Moran päätti hakea lounaan paikallisesta McDonald’sista ja päätyi tilaamaan ”pelkän juustohampurilaisen". Hampurilaisensa kanssa töihin palattuaan mies sai huomata, että tarjoilija oli käsittänyt tilauksen hieman liian kirjaimellisesti. Hampurilaisen välissä ei ollut mitään muuta kuin juustosiivu.  

– En voinut uskoa sitä. Näytin hampurilaistani työkavereilleni, jotka repesivät nauramaan. En kuitenkaan vienyt hampurilaista takaisin, sillä siihen ei ollut enää aikaa. Tilanne ärsytti minua hieman, mutta olihan se myös huvittavaa.

Moran oli tilannut hampurilaisen samoilla sanoilla useita kertoja aiemminkin, mutta saanut aina pihvin hampurilaiseensa.


Alexin kaverit pitivät tapausta sen verran hulvattomana, että päättivät postata kuvan "burgerista" nettiin.

– Kaverini Alex kävi tänään McDonald'sissa ja tilasi juustohampurilaisen pelkällä juustolla. Työntekijä otti tilauksen kirjaimellisesti, kirjoittivat he saatesanoiksi.

McDonald’s pahoittelee tapausta ja toivoo Alexin ottavan yhteyttä ravintolaan, jossa kyseinen tapaus sattui. 

Lähde: The Sun


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.