Miehen McDonald's-kosinta epäonnistui täysin: Sormus piilossa hampurilaisessa

McDonalds
SHUTTERSTOCK

Amerikkalaismiehen kosinta ei saanut hänen toivomaansa päätöstä, kun hän esitti suuren kysymyksen tyttöystävälleen McDonald'sin autokaistalla.

Viihtyisä ravintola, hyvää ruokaa, lämmin tunnelma ja muutenkin kaikin puolin mukava olotila – mikä voisi olla parempi hetki kosinnalle? Amerikkalaispariskunta oli tuoreen videon perusteella kuitenkin eri mieltä siitä, millainen ravintola nämä puitteet täyttää.

McDonald's-kosinta ei tehnyt vaikutusta

Kosinnan tarkoin suunnitellut amerikkalaismies houkutteli tyttöystävänsä McDonald'sin autokaistalle ja tilasi itselleen hampurilaisaterian. Aterian saatuaan hän pyysi tyttöystäväänsä tarkistamaan, että hampurilaisen täytteet olivat kohdallaan.

Tyttöystävä ei ollut uskoa silmiään oivallettuaan, että hampurilaissämpylän alle, täytteiden sekaan, oli sujautettu kihlasormus. Hän luuli tilannetta vitsiksi, eikä osannut peitellä hämmennystään.

Katso videolta, kuinka tilanne päättyi!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!