Meneekö tämä jo liian pitkälle? Uutuusoluen kyseenalainen ainesosa ällöttää

olut, stout
Shutterstock

Uusiseelantilaisen pubin tarjoama olut ei sovi herkimmille.

Uusiseelantilainen The Green Man Pub on alkanut tarjoilla erikoista uutuutta. Uutuusolut sisältää ainesosan, joka sopii vain uskaliaimmille: hirven siemennestettä.

Pubin johtaja, Steve Drummond, kertoi Buzzfeed Newsille, että siemennestettä on käytetty myös aiemmissa juomissa.

– Vuonna 2011 halusimme tehdä jotain todella villiä Montheiths Wild Food -kilpailuun. Törmäsimme yhtiöön, joka teki hevosen siemennesteestä shotteja eräässä villiruokatapahtumassa ja kehitimme tuota konseptia kyytipojaksi ateriallemme. Shotti oli niin suosittu, että päädyimme myymään sitä ämpäreittäin.

– Eräs henkilökuntamme jäsen oli leikitellyt idealla tehdä jotain hullua oluen kanssa. Keksimme yhtäkkiä siemennesteen ja oluen yhdistämisen. Leikittelimme idealla hieman enemmän, ja loimme sitten Stag Semen Stout -konseptin. Se on hautunut mielissämme suurimman osan tätä vuotta, Drummond jatkaa.

Suurin osa asiakkaista tyytyväisiä tuotteeseen

Kun pubi löysi panimon, joka suostui valmistamaan tuotetta, oli homma melkein sillä selvä. Ongelmia kuitenkin kohdattiin, kun ensimmäinen hirvi ei suostunut tekemään yhteistyötä. 

– Jostain syystä ensimmäinen hirvi ei kyennyt toimitukseen – ramppikuumetta ehkä. Lagoonilla, jonka uskomme olevan ylivertainen hirvi, ei ollut mitään ongelmia. Hirven toimitti ammattimainen Kaipoi Canterburyssa sijaitseva kasvatuslaitos.

Drummond vakuuttaa, että suurin osa ihmisistä on nauttinut oluesta.

– Tähän mennessä kaikki ovat nielleet, eivätkä sylkäisseet (olutta) pois. Olut itsessään on mainiota. Se on kahvimaisilla sävyillä varustettu täyteläisen suklainen stout-olut. Siemenneste... se on jotain, joka pitää kokea itse.

Pubin toivomus, että heidän uusi oluensa auttaa ihmisiä olemaan ottamatta oluttaan liian vakavasti.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja