Meneekö tämä jo liian pitkälle? Uutuusoluen kyseenalainen ainesosa ällöttää
Uusiseelantilaisen pubin tarjoama olut ei sovi herkimmille.
Uusiseelantilainen The Green Man Pub on alkanut tarjoilla erikoista uutuutta. Uutuusolut sisältää ainesosan, joka sopii vain uskaliaimmille: hirven siemennestettä.
Pubin johtaja, Steve Drummond, kertoi Buzzfeed Newsille, että siemennestettä on käytetty myös aiemmissa juomissa.
– Vuonna 2011 halusimme tehdä jotain todella villiä Montheiths Wild Food -kilpailuun. Törmäsimme yhtiöön, joka teki hevosen siemennesteestä shotteja eräässä villiruokatapahtumassa ja kehitimme tuota konseptia kyytipojaksi ateriallemme. Shotti oli niin suosittu, että päädyimme myymään sitä ämpäreittäin.
– Eräs henkilökuntamme jäsen oli leikitellyt idealla tehdä jotain hullua oluen kanssa. Keksimme yhtäkkiä siemennesteen ja oluen yhdistämisen. Leikittelimme idealla hieman enemmän, ja loimme sitten Stag Semen Stout -konseptin. Se on hautunut mielissämme suurimman osan tätä vuotta, Drummond jatkaa.
Suurin osa asiakkaista tyytyväisiä tuotteeseen
Kun pubi löysi panimon, joka suostui valmistamaan tuotetta, oli homma melkein sillä selvä. Ongelmia kuitenkin kohdattiin, kun ensimmäinen hirvi ei suostunut tekemään yhteistyötä.
– Jostain syystä ensimmäinen hirvi ei kyennyt toimitukseen – ramppikuumetta ehkä. Lagoonilla, jonka uskomme olevan ylivertainen hirvi, ei ollut mitään ongelmia. Hirven toimitti ammattimainen Kaipoi Canterburyssa sijaitseva kasvatuslaitos.
Drummond vakuuttaa, että suurin osa ihmisistä on nauttinut oluesta.
– Tähän mennessä kaikki ovat nielleet, eivätkä sylkäisseet (olutta) pois. Olut itsessään on mainiota. Se on kahvimaisilla sävyillä varustettu täyteläisen suklainen stout-olut. Siemenneste... se on jotain, joka pitää kokea itse.
Pubin toivomus, että heidän uusi oluensa auttaa ihmisiä olemaan ottamatta oluttaan liian vakavasti.
Lähde: Buzzfeed
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa