Megan lähetti lapsensa kauppaan ostamaan välipalaa – tytär päätti olla "johtajanainen" ja teki kaikkien aikojen ostoksen

lapsi ruokakauppa ostoskärryt
Kuvituskuva: lapsi ruokakaupassa. Shutterstock

Perheenäidin Twitter-päivityksestä tuli somehitti. 

Jos sinua ohjeistettaisiin hakemaan kaupasta välipalaa, mitä ostaisit? Ehkä rahkaa, pähkinöitä, välipalapatukan tai vaikka smoothien? Kanadalainen perheenäiti sai huomata, että lapsille välipala ei automaattisesti tarkoita jotakin ravitsevaa ja terveellistä.

Välipala = syntymäpäiväkakku

Albertassa asuva Megan Bielby antoi lapsilleen mielestään selkeän ohjeistuksen ostosreissulle, mutta lopputulos yllätti äidin täysin.

Jos päivitys ei näy, katso se täältä. 

– Lähetin lapseni kauppaan ostamaan välipalaa itselleen. Tyttäreni osti kokonaisen syntymäpäiväkakun. Välipalaksi, perheenäiti kirjoittaa Twitterissä kuvan kera.

Bielbyn Twitter-päivitys nousi nopeasti hitiksi ja monet ylistävät Twitterissä tyttären ratkaisua. 

– Vaikuttaa kohtuulliselta. Siinä on paljon välipalaa. Fiksusti ajateltu, Twitterissä veistellään.

– Tällaisia tulevaisuuden johtajanaisia tarvitsemme, kirjailija Erin Kelly kommentoi Twitter-päivityksessä. 

Perheenäiti Megan Bielby myöntää, että tytär toimi täysin ohjeistuksen mukaan. Äidin olisi vain pitänyt hieman tarkentaa toiveitaan. 

– Ainoa ohjeeni oli, että "älkää sitten ihan liikaa hullutelko ostoksilla". Ilmeisesti minun olisi täytynyt hieman tarkentaa. 

Lähde: Twitter

Millainen käytös ärsyttää ruokakaupan myyjää? Katso videolta myyjien vastaukset:


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!