Maukas lohiresepti, jota kannattaa testata: "Loistava ruoka tähderiisin käyttämiseen"

Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen päätti kokeilla hieman tavallisesta poikkeavaa lohireseptiä.

– Joskus tulee tunne, että haluaa syödä jotain ihan muuta. Törmäsin hiukan epämääräiseen reseptiin, josta homma lähti rakentumaan, Jani Kinnunen kirjoittaa Sivumaku-blogissaan.

Kinnunen päätti testata sake-marinoitua lohta, paistettua katkarapuriisiä ja ananasta. Bloggaaja päätti antaa ananakselle mahdollisuuden ruossa, vaikka yleensä ei hedelmää pahemmin ruoanlaitossa hyödynnä.

– Oikein kylmäsi, kun mietin, tuleeko tästä sellainen karibialaisen keittiön tyylinen makusotku. Lopputulema oli vinkeä. Raikas, maukas, säpäkkä ja moniulotteinen, hiukan outo. Eli juuri sitä, mitä lähdin hakemaan. Jotain ihan muuta. Tämä on loistava ruoka tähderiisin käyttämiseen, Kinnunen vinkkaa. 

Katso sake-marinoidun lohen resepti Sivumaku-blogista.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja