Maailmankuulu suomalaispariskunta tuhoaa videolla Big Mac -hampurilaisen – ja tilille kilahtaa pian taas mukava potti rahaa

Kansainvälisesti noteeratulla suomalaisella Youtube-kanavalla tuhotaan tällä kertaa muun muassa McDonald'sin hampurilainen.

– Tervetuloa Hydraulic Press Channel -kanavalle. Tänään aiomme murskata hieman hampurilaisia, suomalainen Lauri Vuohensilta aloittaa Youtube-videonsa symppaattisella rallienglanninkielellään.

Hydraulic Press Channel -Youtube-kanavasta on noussut valtava kansainvälinen ilmiö. Anni ja Lauri Vuohensilta murskaavatkin nyt asioita ja kuvaavat tapahtuman kanavalleen päivätöikseen – sen verran hyvin Youtuben miljoonakatseluilla tienaa.

Tällä kertaa pariskunnan videolla murskataan hampurilaisia. Lauri kertoo videolla, ettei kukaan ole maksanut videosta, vaan se tehdään puhtaasta mielenkiinnosta. 

Uudesta videosta on uutisoinut muun muassa amerikkalainen ruokasivusto Foodbeast, jonka toimittaja kertoo olevansa samaan aikaan järkyttynyt ja haltioissaan Big Macin kohtalosta. Myös Youtube-videon kommentteihin on ilmestynyt tekstiä järkyttyneiltä amerikkalaisilta.

– Te olette hirviöitä! Eräs katsoja kommentoi.

Noteerattu myös Valkoisessa talossa

Vuohensiltojen Youtube-kanava on aiemmin huomattu myös Atlantin toisella puolen, Valkoisessa talossa saakka.

– He halusivat, että murskaisimme kaapeliboksin, ja että video julkaistaisiin tiettynä päivänä. He kysyivät puhelinnumeroani ja mietin, että mikähän helvetin huijaus tämä on. Kyseessä on kuitenkin melko virallinen taho, eikä meidän Youtube-kanava ole virallinen ollenkaan, Lauri Vuohensilta kertoi aiemmin MTV Uutisille.

Pariskunnan tuoretta hampurilaisvideota on katseltu muutamassa päivässä yli 400 000 kertaa.

–  Idea on murskata iso hampurilainen. Tämän jälkeen aiomme laittaa muita hampurilaisia pusertimeen, Lauri pohjustaa videolla murskaamista samalla kun Anni nauraa taustalla.

Ja hypnoottista katseltavaa tämä hampurilaisten murskaamien toden totta on. Suosion ymmärtää vain katsomalla itse.

Youtube-videoilla mukavat ansiotulot mainoksista

Vuohensilta on kertonut tienaavansa YouTube-videoilla nyt ainakin saman verran kuin työskentelemällä konepajalla, mutta huomattavasti pienemmillä investoinneilla

– Videoilla on niin paljon katseluja, että jos tavaraan menee 20 euroa rahaa, niin kyllä se on ihan kannattavaa. Saan mainostuloja sen verran, ettei tarvitse sillä tavalla murehtia sitä puolta, Lauri kertoi vuonna 2016 Youtube-kanavansa ansaintalogiikasta MTV Lifestylelle.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat