Lidliltä armotonta vitsailua: Osta norjalaista lohta, saat kaupan päälle huulirasvan

lidlimainos
Shutterstock/ Kuvakaappaus: Facebook

Ruokakauppaketju Lidlin tuore mainostempaus on sivaltava vitsi, joka kohdistuu vastikään dopingista kärynneeseen norjalaishiihtäjä Therese Johaugiin.

Norjan hiihtoliitto tiedotti viime torstaina, että maan kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva naishiihtäjä Therese Johaug on jäänyt kiinni klostebol-nimisen anabolisen steroidin käytöstä. Johaug selitti käryä sillä, että hän oli käyttänyt tiettyä huulivoidetta, jota hän väitti saaneensa maajoukkueen lääkäriltä. Nyt ruokakauppaketju Lidl on päättänyt ottaa ilon irti norjalaishiihtäjän dopingkärystä.

– Suksi huomenna Lidliin ja osta norjalaista OceanSea-kylmäsavulohta – saat Cien-huulirasvan kaupan päälle! Lidlin Facebook-sivuilla kirjoitetaan.


Lidlin mainos on kerännyt lyhyessä ajassa tuhansia tykkäyksiä ja Suomen Lidlin Facebook-sivuilla norjalaisiin kohdistuva huumori on puhjennut kukkaansa.


Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

9:19

Lähde: Facebook

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja