Leipomosta tilatun kakun koristelu aiheutti hämmennystä – naiselta hieno reaktio

kakkukuva
Nainen koki yllätyksen, kun hän näki tilaamansa kakun koristelut.

Michiganilaisnaisen ottama kuva syntymäpäiväkakusta leviää kulovalkean lailla sosiaalisessa mediassa. 

Lisa Sarber Aldrich kertoo Facebookissa ostaneensa michiganilaisesta Meijer-hypermarketista syntymäpäiväkakun. Aldrich kaipasi kuitenkin kakkuun vielä koristelua, ja kääntyi asiassaan leipomon työntekijältä vaikuttaneen naisen puoleen. Työntekijä tarttui tuumasta toimeen ja vei kakun kaupan takahuoneeseen koristeltavaksi.

Kakun koristelu yllätti naisen täysin

Hetken odottelun jälkeen työntekijä palasi kakku käsissään paikalle. Lopputulos ei kuitenkaan ollut aivan sellainen, kuin Aldrich oli pyynnön esittäessään toivonut, sillä kakkuun oli kirjoitettu teksti hyvin haparoivin kirjaimin.

– Katsoin häntä silmiin ja kiitin ennen kuin edes huomasin lopputulosta. Vilkaistuani kakkua naurahdin hermostuneesti ja lähdin kohti kassoja. Minua ei harmittanut se, että lopputulos oli niin huono, sillä uskoin, että ihmiset pitäisivät tilannetta hauskana, Aldrich kirjoitti Facebookiin tilanteesta.

Tapahtuneen valjettua kaupan työntekijät kääntyivät Aldrichin puoleen ja kertoivat hänelle, että kakkuun tekstin kirjoittanut tyttö on autistinen. Työntekijät olivat hyvin otettuja siitä, kuinka sydämellisesti Aldrich suhtautui tilanteeseen.

– Yksi työntekijöistä laittoi käden olkapäälleni ja sanoi: "Tytöllä, joka tuon kirjoitti, on autismi. Kiitos, että hymyilit ja kiitit häntä. Vaikka hänen ei olekaan tarkoitus koristella kakkuja, sinä pelastit hänen päivänsä", Aldrich kertoo.

Meijer-hypermarketin esuataja Frank Guglielmi vahvisti Aldrichin kertomukset NBC:lle ja painotti, että Meijerillä ollaan ylpeitä jokaisesta työntekijästä.

– Tiimimme jäsen yritti olla hyvä asiakaspalvelija, ja asiakkaamme oli todella kiltti hoitaessaan tilanteen niin tyylikkäästi. Tämä tarina on saanut paljon huomiota, koska se vie eteenpäin viestiä siitä, että pienet kiltit eleet voivat viedä pitkälle, Guglielmi toteaa.

Lähde: NBC

Leivo itse herkullinen naked cake – katso videolta resepti!

Naked cake 4:27

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!