Laatuvirhe: Valio poistaa myynnistä erän UHT-maitoa

valio_maito
Oletko ostanut tätä maitoa? Voit palauttaa sen ostamaasi myymälään. Valio

Valio vetää myynnistä UHT-maitoa pakkauksissa havaittujen laatuvirheiden vuoksi. 

Valio poistaa myynnistä erän UHT-käsiteltyä Valio kevytmaitoa (Valio kevytmaito HYLA® UHT), jonka pakkauskoko on 1 l. Erän parasta ennen -päivämäärä on 21.9.2015.

Valion omavalvonnassa on havaittu, että osassa erän pakkauksista on laatuvirhe. Maito on silloin pahanmakuista, rakenteeltaan kokkareista ja haisee pahalta. Tuote ei ole terveydelle vaarallinen. Koska tuotteen säilymistä ei voida taata parasta ennen -päivään saakka, tuote vedetään pois markkinoilta. Laatuvirheen on aiheuttanut tekninen vika pakkauskoneessa.

Valio on tiedottanut asiasta tukku- ja vähittäiskauppoja, jotka ovat poistaneet virheelliset tuotteet myynnistä. Hyvitystä varten virheelliset tuotteet kannattaa palauttaa ensisijaisesti siihen myymälään, josta ne on ostettu.

Valio pahoittelee kuluttajille virheestä mahdollisesti aiheutunutta haittaa

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja