Oudolta kalskahtavaa ruokaniksiä testanneet amerikkalaistoimittajat kehuvat, että kurkun ”lypsäminen” tekee vihanneksesta todella paremman makuisen.
TikTokista on tullut kotikokkien uusi aarreaitta, jossa jaetaan herkullisia niksejä ja luodaan trendejä. Kerroimme aiemmin esimerkiksi suussa sulavasta ”pilvileivästä” sekä neljän ainesosan hittipaahtoleivästä, jotka nousivat palvelussa suureen suosioon.
Nyt tiktokkaajat kohisevat ”kurkun lypsämisestä”, joka kuulostaa juuri niin oudolta kuin se onkin. Palvelussa tunnisteella #milkingacucumber jaettuja videoita on katsottu jo yli kaksi miljoona kertaa.
Lypsämällä kurkusta tulee tuoreemman ja mehukkaamman makuinen
”Kurkun lypsämisen” tarkoituksena on vähentää vihanneksen kitkeryyttä, mikäli kurkku ei esimerkiksi ole enää tuore. Vinkin on jakanut amerikkalaisnainen, joka ylläpitää tiliä @basicallyperkfect.
Ensin kurkusta leikataan pois toinen pää. Irti leikatulla osalla hangataan pyörivin liikkein leikkauskohtaa. Kurkusta alkaa irrota valkoista ja vaahtomaista nestettä. Itseään mestarilypsäjäksi tituleeraava nainen kertoo, että näin kurkusta tulee tuoreemman ja mehukkaamman makuista.
