Kun Dani kaatoi pastat kattilaan, hänellä välähti – keksi tavan nopeuttaa prosessia

Oletko aina käyttänyt tätäkin keittiövälinettä väärin? Oikea tapa mullistaa ruoanlaiton 0:41 Oletko aina käyttänyt tätäkin keittiövälinettä väärin? Oikea tapa mullistaa ruoanlaiton

TikTok-käyttäjä vinkkaa, miten voi hieman oikaista pastaa keittäessä, kertoo brittilehti The Sun.

Videolla: Miten pastalävikköä käytetäänkään oikein? Tämä niksi oikaisee myös pastan keittämisessä!

Olemme jo aiemmin vinkanneet MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla oikean tavan käyttää pastalävikköä. Moni keittää ensin pastan, kaataa sitten pastat kattilasta lävikköön ja lopuksi läviköstä takaisin kattilaan. Oikaistussa versiossa pastoja ei kuitenkaan tarvitse kaataa lävikköön.

Nyt TikTok-käyttäjä Dani Khalil on keksinyt entistäkin nokkelamman tavan pastan keittämiseen. Tässä menetelmässä lävikköä tai kattilaa ei tarvitse missään vaiheessa kanniskella mihinkään!

Jos video ei näy, katso se täältä

– Tänään vasta tajusin, että pasta tulisikin keittää suoraan lävikön sisällä. Olenko ainut?

Dani hoksasi, että pastat voi keittää suoraan lävikössä. Näin pastoja ei tarvitse kanniskella kattilassa tai lävikössä yhtään mihinkään. Danin video nousi TikTokissa suureen suosioon. Moni on kehunut näppärää niksiä.

– Voi taivas, miksen aiemmin tajunnut laskea yksi plus yksi, eräs kommentoija pohdiskeli.

– En tiennyt tätä, mutta vau! Toinen totesi.

Osan mielestä niksi on kuitenkin täysin turha.

– Eli säästit siis kokonaiset kymmenen sekuntia? yksi kommentoija kritisoi. 

Dani kuitenkin perusteli niksin olevan hänelle itselleen toimiva selkävaivojen vuoksi.

–  Minulla on huonosti voimia yläkropassa nostaa isoa kattilaa. Tällainen pieni muutos auttaa minua. Ne ovat juurikin ne pienet asiat joskus…

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.