Kuluttaja-lehti testasi 15 voileipägrilliä: Parinkympin laite yllätti täysin hinta-laatusuhteellaan

Näin tuunaat tulisen pizzan voileipägrillissä 0:50 Näin tuunaat tulisen pizzan voileipägrillissä
Videolla vinkit pakastepizzan paistamiseen voileipägrillissä!

Kuluttaja-lehti testasi suomalaiskaupoissa myytäviä voileipägrillejä ja löysi joukosta parhaat.

Videolla vinkit pakastepizzan paistamiseen voileipägrillissä!

Kuluttaja-lehti testasi suomalaiskauppojen voileipägrillit. Testi osoitti, että kallein laite ei automaattisesti ole aina se paras.

Mietitkö voileipägrillin hankkimista? Voileipägrilli voi olla kätevä kapistus kotikeittiössä, mikäli halajaa nopeasti valmistuvaa lämmintä pikkusuolaista. Kuluttaja-lehti otti selvää, mitkä suomalaiskauppojen voileipägrilleistä ovat oikeasti hyviä ostoksia.

20 euron voileipägrilli yllätti

Lehden testin perusteella hyvästä voileipägrillistä ei tarvitse maksaa maltaita. Testissä vertailtiin voileipägrillissä paistettujen leipien rapeutta, koostumusta, kokonaislaatua ja -ulkonäköä sekä makua. Vain yksi laite keräsi Kuluttajan testissä kunnon kymppikimaran. Testivoittajaksi kruunattiin Tefalin 80 euroa maksava voileipägrilli.

Toiselle sijalle ylsi yllättäen vain 20 euroa maksava Matsuin laite, joka sai testissä Hyvä ostos -merkin erinomaisen hinta-laatusuhteensa ansiosta. Se hävisi testivoittajalle vain kolmella pisteellä.

–  Vaikka suorituskyky ei yllä parhaan laitteen tasolle, se lämpenee ja valmistaa voileivät kuitenkin selvästi Testivoittajaa nopeammin ja kuluttaa selvästi vähemmän sähköä, Kuluttaja-lehdessä kerrotaan testituloksista.

Lehden testissä oli mukana yhteensä 15 erilaista voileipägrilliä. Laitteiden hinnat vaihtelivat 18–100 euron välillä. Testin kallein laite, 100 euron Tefal sijoittui tuloksissa häntäpäähän.

Voileipägrillitestin laajemmat tulokset ja tietoa malleista voi lukea Kuluttaja-lehden sivuilta. Sisältö on avoin tilaajille.

Lähde: Kuluttaja

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat