Kokeile uskomatonta perunaniksiä – mullistaa grillaamisen!
Grillatessa päänvaivaa tuottaa usein se, että lihoilla on taipumus tarttua ikävästi grilliin kiinni. Helpon niksin avulla tämä ongelma on kuitenkin helppo välttää.
Kun avuksi ottaa perunan, voi lihan, kanan – ja etenkin kalan tarttumisen grilliin estää uskomattoman helposti. Perunan tärkkelys vaikuttaa grilliritilän paistopintaan siten, että lihat eivät tartu sen pintaan kiinni tutuksi tulleella tavalla.
Kenties helpoin tapa ottaa raa'an perunan tarttumista estävästä ominaisuudesta kaikki irti, on leikata peruna puoliksi ja lävistääpuolikas peruna haarukalla. Täten käsissä on "työkalu", jonka avulla grillin ritilät on helppo käydä järjestelmällisesti läpi ennen lihan grillaamista.
Katso videolta, kuinka perunaa kannattaa käyttää grillaamisessa apuna!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan