Kesän raikas hittijuoma: "Miksi ihmeessä en juo tätä useammin"

sangria

Espanjalainen sangria on vuosien saatossa rantautunut myös suomalaisiin baareihin ja kesäterasseille. Kokeile Sivumaku-blogin herkullisia reseptejä!

Heinäkuun hellepäivien rentoutumisjuomaksi sopii mainiosti espanjalainen sangria, jonka voi valmistaa joko puna- tai valkoviinipohjaisena. Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen kokeili molempia versioita.

– Sangria kuuluu niihin juomiin, joita maistaessa tulee aina miettineeksi, miksi ihmeessä sitä ei juo useammin. Kesäloman viimeinen päivä, joka ilmeni vieläpä helteiseksi, suorastaan huusi sangrian kaltaista kostuketta puutarhan rauhassa nauttimiseen.

– Sangriareseptejä löytyy melkein niin monta kuin juojiakin, joten kannan oman korteni kekoon. Juon parhaillaan tätä (punaviini-) versiota ja voin suoraan sanoa tämän osuneen varsin nappiin, vaikka ei vielä tekeytyä ehtinytkään.

Katso Sivumaku-blogista herkulliset reseptit:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja