Kesän raikas hittijuoma: "Miksi ihmeessä en juo tätä useammin"

sangria

Espanjalainen sangria on vuosien saatossa rantautunut myös suomalaisiin baareihin ja kesäterasseille. Kokeile Sivumaku-blogin herkullisia reseptejä!

Heinäkuun hellepäivien rentoutumisjuomaksi sopii mainiosti espanjalainen sangria, jonka voi valmistaa joko puna- tai valkoviinipohjaisena. Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen kokeili molempia versioita.

– Sangria kuuluu niihin juomiin, joita maistaessa tulee aina miettineeksi, miksi ihmeessä sitä ei juo useammin. Kesäloman viimeinen päivä, joka ilmeni vieläpä helteiseksi, suorastaan huusi sangrian kaltaista kostuketta puutarhan rauhassa nauttimiseen.

– Sangriareseptejä löytyy melkein niin monta kuin juojiakin, joten kannan oman korteni kekoon. Juon parhaillaan tätä (punaviini-) versiota ja voin suoraan sanoa tämän osuneen varsin nappiin, vaikka ei vielä tekeytyä ehtinytkään.

Katso Sivumaku-blogista herkulliset reseptit:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!