Espanjalainen sangria on vuosien saatossa rantautunut myös suomalaisiin baareihin ja kesäterasseille. Kokeile Sivumaku-blogin herkullisia reseptejä!
Heinäkuun hellepäivien rentoutumisjuomaksi sopii mainiosti espanjalainen sangria, jonka voi valmistaa joko puna- tai valkoviinipohjaisena. Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen kokeili molempia versioita.
– Sangria kuuluu niihin juomiin, joita maistaessa tulee aina miettineeksi, miksi ihmeessä sitä ei juo useammin. Kesäloman viimeinen päivä, joka ilmeni vieläpä helteiseksi, suorastaan huusi sangrian kaltaista kostuketta puutarhan rauhassa nauttimiseen.
– Sangriareseptejä löytyy melkein niin monta kuin juojiakin, joten kannan oman korteni kekoon. Juon parhaillaan tätä (punaviini-) versiota ja voin suoraan sanoa tämän osuneen varsin nappiin, vaikka ei vielä tekeytyä ehtinytkään.
Katso Sivumaku-blogista herkulliset reseptit:
(MTV LIFESTYLE)