Kauppojen parhaat nakit ja perunasalaatit – katso makutestin voittajat!

Testissä nakit ja perunasalaatit – tällä kombolla vuosi vaihtuu maukkaimmin: ”Suussani on bileet” 8:00 Testissä nakit ja perunasalaatit – tällä kombolla vuosi vaihtuu maukkaimmin: ”Suussani on bileet”
KATSO VIDEO: Mikä on kaupan paras perunasalaatti, entäpä ykkösnakki?

Katso videolta Halpa vs. kallis -sarjan nakkien ja perunasalaattien makutesti viime vuodenvaihteesta.

Halpa vs. kallis -sarjassa vertaillaan ruoka- ja juomatuotteita eri hintakategorioista. Onko kalliimpi vaihtoehto aina automaattisesti parempi, vai voiko makuelämyksiä löytää myös pikkurahalla? 

Nakit ja perunasalaatit kuuluvat suomalaisilla juhlaan jos toiseenkin. Halpa vs. kallis -sarjan Fanni ja Petra maistelivat jo viime vuodenvaihteessa kauppojen valikoimaa näiden tuotteiden osalta. Nyt onkin hyvä kerrata, mitkä nakit ja perunasalaatit sijoittuivat makutestissä parhaiten.

Nakit ja perunasalaatit maisteltiin vertailussa sokkona, eli testaajat eivät tienneet, mitä ja minkä hintaista tuotetta söivät.

Mitkä perunasalaatit ja nakit olivat raatilaisen mielestä parhaita? Katso Halpa vs. kallis -jakso jutun yltä! Jos video ei näy, voit katsoa sen MTV Katsomosta.

Huomioi, että videolla näkyvät hinnat ovat joulukuulta 2022. Tuotteiden hinnat ovat voineet muuttua

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!