7:49

Kauppiaan törkeä kalatempaus julki – huijasi asiakkaitaan askarteluvälineen avulla

Kuwaitissa sijaitseva ruokakauppa joutui sulkemaan ovensa sen jälkeen, kun kauppiaan todettiin syyllistyneen törkeään kalahuijaukseen.

VIDEO: Huomenta Suomen lähetyksessä keskusteltiin ruokakaupan siirtymisestä verkkoon. 

Ruokakaupan omistaja joutui pulaan käytettyään askarteluvälineinä tunnettuja irtosilmiä asiakkaiden huijaamiseen. Kauppias oli kiinnittänyt irtosilmiä kalojen silmiin tehdäkseen niistä tuoreemman näköisiä. 

Kauppiaan luovuus herättänyt mielenkiintoa

Uutinen kauppiaan luovasta ratkaisusta lähti leviämään pian sen jälkeen, kun sanomalehti Al Byan jakoi kuvan irtosilmin koristellusta kalasta Twitterissä viime lauantaina.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lukuisia jakoja saanut kuva on herättänyt ihmisissä monenlaisia reaktioita aina epäuskosta nauruun. Useat kommentoijat ovat myös hämmästelleet kauppiaan luovuutta. 

– Mielestäni erittäin luovat rikokset, joihin ei liity toiseen ihmiseen kohdistuvaa väkivaltaa, olisi sallittava, eräs Twitter-käyttäjä toteaa. 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja