Kaupan paras Ranch- ja American-dippi? Taffelin, Estrellan ja Valion dipit MTV:n sokkomakutestissä – tässä suosikit
Voittavatko Valion valmisdipit perinteiset kermaviiliin itse sekoitettavat, Taffelin ja Estrellan dippijauheet? Katso videolta MTV Uutisten Makuja-sivuston ruokatoimittajan Petra Tuomisen sokkomakutesti.
American- ja Ranch -dippimausteseokset ovat vuodesta toiseen Suomen myydyimpiä dippimausteita. MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla napattiin testiin kolmen eri valmistajan American- ja Ranch -dipit: Taffelin sekä Estrellan klassiset kermaviiliin itse sekoitettavat mausteseokset sekä Valion uutuustuotteet, kylmähyllystä löytyvät valmisdipit.
– Me suomalaiset olemme todellista dippailijakansaa, ja nyt teemme tälle kansalle palveluksen: toimme kaupan hyllyyn valmiit kermaviilidipit takuuvarmoina Ranch- ja American-makuina, Valiolta tiedotettiin toukokuussa.
Mutta voittavatko nämä uudet, kätevänä mainostetut valmiskastikkeet maullaan perinteisellä metodilla kyhättävät dipit? Koska makuasioista voi aina kiistellä, selvitimme sokkomakutestillä, mikä on Ranch- ja American-dipeistä se kaikista maukkain.
Taffelin ja Estrellan pussidippeihin valittiin testiä varten rasvapitoisuudeltaan samanveroinen kermaviili kuin Valion valmisdippeihin on käytetty.
Katso videolta, mitkä dipeistä nousivat sokkomakutestissä ruokatoimittajan suosikeiksi!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan