Kaupan paras Ranch- ja American-dippi? Taffelin, Estrellan ja Valion dipit MTV:n sokkomakutestissä – tässä suosikit

Makutestissä Ranch- ja American-dipit Taffelilta, Estrellalta ja Valiolta: Mikä on paras? 3:59 Makutestissä Ranch- ja American-dipit Taffelilta, Estrellalta ja Valiolta: Mikä on paras?

Voittavatko Valion valmisdipit perinteiset kermaviiliin itse sekoitettavat, Taffelin ja Estrellan dippijauheet? Katso videolta MTV Uutisten Makuja-sivuston ruokatoimittajan Petra Tuomisen sokkomakutesti. 

American- ja Ranch -dippimausteseokset ovat vuodesta toiseen Suomen myydyimpiä dippimausteita. MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla napattiin testiin kolmen eri valmistajan American- ja Ranch -dipit: Taffelin sekä Estrellan klassiset kermaviiliin itse sekoitettavat mausteseokset sekä Valion uutuustuotteet, kylmähyllystä löytyvät valmisdipit. 

– Me suomalaiset olemme todellista dippailijakansaa, ja nyt teemme tälle kansalle palveluksen: toimme kaupan hyllyyn valmiit kermaviilidipit takuuvarmoina Ranch- ja American-makuina, Valiolta tiedotettiin toukokuussa.

Mutta voittavatko nämä uudet, kätevänä mainostetut valmiskastikkeet maullaan perinteisellä metodilla kyhättävät dipit? Koska makuasioista voi aina kiistellä, selvitimme sokkomakutestillä, mikä on Ranch- ja American-dipeistä se kaikista maukkain. 

Taffelin ja Estrellan pussidippeihin valittiin testiä varten rasvapitoisuudeltaan samanveroinen kermaviili kuin Valion valmisdippeihin on käytetty. 

Katso videolta, mitkä dipeistä nousivat sokkomakutestissä ruokatoimittajan suosikeiksi!


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.