Mainos

Kaupan paras Ranch- ja American-dippi? Taffelin, Estrellan ja Valion dipit MTV:n sokkomakutestissä – tässä suosikit

Voittavatko Valion valmisdipit perinteiset kermaviiliin itse sekoitettavat, Taffelin ja Estrellan dippijauheet? Katso videolta MTV Uutisten Makuja-sivuston ruokatoimittajan Petra Tuomisen sokkomakutesti. 

American- ja Ranch -dippimausteseokset ovat vuodesta toiseen Suomen myydyimpiä dippimausteita. MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla napattiin testiin kolmen eri valmistajan American- ja Ranch -dipit: Taffelin sekä Estrellan klassiset kermaviiliin itse sekoitettavat mausteseokset sekä Valion uutuustuotteet, kylmähyllystä löytyvät valmisdipit. 

– Me suomalaiset olemme todellista dippailijakansaa, ja nyt teemme tälle kansalle palveluksen: toimme kaupan hyllyyn valmiit kermaviilidipit takuuvarmoina Ranch- ja American-makuina, Valiolta tiedotettiin toukokuussa.

Mutta voittavatko nämä uudet, kätevänä mainostetut valmiskastikkeet maullaan perinteisellä metodilla kyhättävät dipit? Koska makuasioista voi aina kiistellä, selvitimme sokkomakutestillä, mikä on Ranch- ja American-dipeistä se kaikista maukkain. 

Taffelin ja Estrellan pussidippeihin valittiin testiä varten rasvapitoisuudeltaan samanveroinen kermaviili kuin Valion valmisdippeihin on käytetty. 

Katso videolta, mitkä dipeistä nousivat sokkomakutestissä ruokatoimittajan suosikeiksi!


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja