Kari Aihinen tyrmää vapun suosikkiherkun: ”Eltaantuneen rasvan makuisia”

Tippaleipä_Aihinen
Kari Aihinen ei kuulu tippaleipien faneihin. Lehtikuva, MTV

Perinteinen vappuherkku tippaleipä jakaa mielipiteitä. Keittiömestari Kari Aihinen ei niistä välitä.

Katastrofikokistakin tuttu keittiömestari Kari Aihinen ihmettelee tippaleipien suosiota.

– En ole oikein ikinä ymmärtänyt enkä tykännyt niistä. Ne ovat jotenkin aina sellaisia eltaantuneen rasvan makuisia.

Aihisen vaput kuluvat töissä, joten vappuherkkujen nauttimiseen ei olisi aikaakaan.

– Koska olen keittiöpäällikkö, minun viimeinen vappuvapaani on ollut varmaankin vuonna 1991, ennen kuin menin ravintolakouluun. Totuus on kuitenkin se, että ravintola-alan henkilökunta on kyllä töissä aina vappuna.

Kokeile vappuna herkullisia Omar-munkkeja!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!