Kari Aihinen tyrmää vapun suosikkiherkun: ”Eltaantuneen rasvan makuisia”

Tippaleipä_Aihinen
Kari Aihinen ei kuulu tippaleipien faneihin. Lehtikuva, MTV

Perinteinen vappuherkku tippaleipä jakaa mielipiteitä. Keittiömestari Kari Aihinen ei niistä välitä.

Katastrofikokistakin tuttu keittiömestari Kari Aihinen ihmettelee tippaleipien suosiota.

– En ole oikein ikinä ymmärtänyt enkä tykännyt niistä. Ne ovat jotenkin aina sellaisia eltaantuneen rasvan makuisia.

Aihisen vaput kuluvat töissä, joten vappuherkkujen nauttimiseen ei olisi aikaakaan.

– Koska olen keittiöpäällikkö, minun viimeinen vappuvapaani on ollut varmaankin vuonna 1991, ennen kuin menin ravintolakouluun. Totuus on kuitenkin se, että ravintola-alan henkilökunta on kyllä töissä aina vappuna.

Kokeile vappuna herkullisia Omar-munkkeja!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja