Kari Aihinen tyrmää vapun suosikkiherkun: ”Eltaantuneen rasvan makuisia”
Perinteinen vappuherkku tippaleipä jakaa mielipiteitä. Keittiömestari Kari Aihinen ei niistä välitä.
Katastrofikokistakin tuttu keittiömestari Kari Aihinen ihmettelee tippaleipien suosiota.
– En ole oikein ikinä ymmärtänyt enkä tykännyt niistä. Ne ovat jotenkin aina sellaisia eltaantuneen rasvan makuisia.
Aihisen vaput kuluvat töissä, joten vappuherkkujen nauttimiseen ei olisi aikaakaan.
– Koska olen keittiöpäällikkö, minun viimeinen vappuvapaani on ollut varmaankin vuonna 1991, ennen kuin menin ravintolakouluun. Totuus on kuitenkin se, että ravintola-alan henkilökunta on kyllä töissä aina vappuna.
Kokeile vappuna herkullisia Omar-munkkeja!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan