Kantarellit ovat parhaimmillaan – jokaisen kannattaisi nyt testata tätä reseptiä: "Helppo herkku"

flockler-image-sites1668-kantarellilasagne

Kantarellikausi on parhaimmillaan ja Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen jakoi sesongin kunniaksi blogissaan kantarellilasagnen reseptin.

– Kantarellilasagne on sesongin helppo herkku, joka toimii arkea sulostuttamaan ja viikonloppua juhlistamaan, Kinnunen kirjoittaa blogissaan.

Bloggari itse ei ole ennättänyt sienimetsään, mutta hän löysi katukojulta tuoreita kantarelleja jotka päätti hyödyntää lasagneen.

– Törmäsin katukojulla upean näköisiin ja tuoreisiin kantarelleihin ja päätin tehdä niistä varsin suoraviivaisen lasagnen, Kinnunen kertoo.

Katso kantarellilasagnen resepti Jani Kinnusen Sivumaku-blogista täältä!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.