Kananmunakikka, joka jokaisen kotikokin pitäisi osata
Julkaistu
Osaatko erotella kananmunan valkuaisen keltuaisesta? Katso videolta tärkeimmät tärpit.
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla vinkattiin viime pääsiäisenä Hellapoliisina tunnetun Kati Jaakosen ohje sitruuna-marenkileivoksiin.
Marengin ja monen muunkin herkun valmistamista varten kananmunan valkuainen täytyy joskus erotella keltuaisesta. Homma luonnistuu helposti, kun pitää mielessä muutaman tärkeän seikan.
Katso jutun yllä olevalta videolta Katin vinkki kananmunan valkuaisen ja keltuaisen erotteluun.
Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran huhtikuussa 2023.
Aiheeseen liittyvää:
Lue myös:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa
-
Itse tehty Nutella eli suklaa-hasselpähkinälevite