Juhlat tulossa? Pidä booli kylmänä pidempään helpolla jääpalaniksillä

booli, drinkki, jäätee
Shutterstock

Juhannus ja kesä ylipäänsä ovat juhlien aikaa, ja usein juhlapöytää koristaa boolikulho. Lue, kuinka helposti saat boolin pysymään viileämpänä pidempään.

Pelkäätkö nopeasti sulavien jääkuutioiden kanssa kesäjuhlissa? Ota avuksesi muffinivuoka!

Pienet jääkuutiot sopivat hyvin drinkkeihin, mutta ne eivät riitä pitämään boolia kylmänä, sillä ne sulavat aivan liian nopeasti suuressa kannussa tai kulhossa. Juomasi vetistyy eikä pysy viileänä.

Tarvitsetkin avuksesi suurempia jääkuutioita, jotka sulavat hitaammin ja pitävät näin boolin kauemmin kylmänä. Tässä vaiheessa muffinivuoka tulee hyötykäyttöön.

Tee näin: Täytä muffinivuoka vedellä tai tee jääpaloista hauskempia lisäämällä koloihin myös sitruunaviipale tai pieniä marjoja. Pakasta.

Saadaksesi suuret jääpalat hyvin irti vuoasta, valuta lämmintä vettä sen pohjaan noin 30 sekunnin ajan. Laita jääpalat boolikulhoon ja nauti viileästä juomasta koko ilta!

Lähde: The Kitchn

Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa ja seuraa Instagramissa!

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja