Tiedätkö, kuinka juusto kannattaa oikeasti raastaa? Näppärä keittiöniksi mullistaa ruoanlaittosi

0:35 Emmental-juusto on premium-tuote Yhdysvalloissa

Vaikka juuston raastaminen vaikuttaa varsin yksinkertaiselta hommalta, sosiaalisessa mediassa leviävä video saattaa muuttaa käsityksesi raastimen käytöstä. 

VIDEO: Emmental-juusto on maailmalla arvostettua herkkua. 

Pidätkö sinäkin raastinta pystyssä, kun raastat juustoa? Jos näin on, teet sen väärin! 

Näin väittää ainakin Twitterissä kulovalkean leviävä video, joka on herättänyt somekäyttäjien keskuudessa suurta hämmennystä.

Raastinta ei kuulukaan käyttää pystyssä

Videon niksin mukaan raastinrauta tulisi asettaa pöydälle vaakatasossa, ei siis pystyssä, kuten moni meistä tekee. Niksin avulla raastaminen sujuu helpommin, kun juusto ei osu raastaessa leikkuulautaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Parasta vinkissä raastamisen helppouden lisäksi on se, että juusto jää siististi raastimen sisään, josta se on helppo kaataa kulhoon tai suoraan ruokaan. 

– Tajusin vasta tänään, että tämä on tapa, jolla juustoraastinta kuuluu käyttää. Tunnen itseni hölmäksi, videon jakanut Twitter-käyttäjä toteaa.

– Ei voi olla totta?! Maailmani mullistui, yksi tuhansista kommentoijista toteaa. 

Lähde: Metro

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja