Jos vihaat kanta-asiakaskortteja, helsinkiläinen kahvitapahtuma on juuri sinua varten: Epäuskollisille asiakkaille tarjolla ilmaista kahvia!

Katoaako kahvi? 6:44 Katoaako kahvi?

Lokakuun 22-28. päivä järjestettävän kahviviikon tarkoituksena on juhlistaa ja nostaa esiin upeaa kahvikulttuuriamme. Yksi viikon tempauksista on uusiin kahvielämyksiin inspiroiva epäkanta-asiakaskortti.

VIDEO: Huomenta Suomen lähestyksessä keskusteltiin asiantuntijoiden voimin kahvin tulevaisuudesta. 

Ilmaisia kahvikupillisia mahdollisimman monessa uudessa kahvilassa vierailemalla. Kuulostaa mahtavalta idealta, vai mitä?

Idea epälojaaleja asiakkaita palkitsevasta systeemistä syntyi vuonna 2009 brittibarista Gwilym Daviesin ideasta. Asiakkaiden sitouttamisen sijaan Davies halusi innostaa ihmisiä vierailemaan rohkeasti uusissa kahviloissa. Ja mikä olisikaan parempi tapa innostaa uusien kahvikokemusten pariin kuin disloyalty card, eli niin kutsuttu epäkanta-asiakaskortti.

Kortin idea on yksinkertainen: Joka kerta uudessa kahvilassa vierailtuaan asiakas saa korttiinsa leiman, ja tarpeeksi leimoja kerättyään asiakas palkitaan ilmaisella kahvilla. 

Kuudes kahvikupillinen ilmaiseksi

Jos tämä ajatus kuulostaa sinusta mahtavalta, meillä on hyviä uutisia! Tällä viikolla pääset nimittäin testaamaan mielenkiintoista kortti-ideaa Helsingissä järjestettävän kahviviikon kunniaksi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kun käyt viidessä eri kahvilassa hakemassa korttiisi leiman kahvia vastaan, saat kuudennesta paikasta kahvin veloituksetta. Huomioi, että leimojen täytyy olla tosiaan eri kahviloista! Kortteja on jaossa ja leimoja saa hakea 15.10. alkaen, Kahviviikko-sivustolla kerrotaan. 

Leimojen keruun lisäksi kahviviikolla suomalaisille rakkaan juoman ympärille oon järjestetty erilaisia kilpailuja ja tapahtumia. Viikko huipentuu lauantaina 28.10 Suomen ensimmäisiin Moccamasterin SM-kisoihin.

Lisää teemaviikosta voit lukea Kahviviikko-sivuilta.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat