Jos pidät Vihreistä kuulista, tämä on sinulle: Suomalaiset sekosivat Fazerin järjettömästä uutuudesta

vihreät soikiokuulat
Kuvituskuva. Shutterstock

Suuresta Facebook-suosiosta päätellen moni suomalainen olisi valmis syömään tämän Fazerin jättimäisen sokeripalleron. 

Jo kymmenet tuhannet suomalaiset ovat kommentoineet Fazerin viime viikolla Facebookissa julkaisemaan videoon, jossa esitellään rakastetun, ja toisaalta myös vihatun, makeisklassikon jättiläisversio. 

Mielipiteet jakava vihreä marmeladimakeinen on nyt pyöritelty lähes kolmikiloiseksi herkkupalleroksi Fazerin Lappeenrannan tehtaalla. Kyseessä on maailman suurin Vihreä kuula – ja moni suomalainen todella haluaa sen. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Video makeisen valmistumisesta on saavuttanut Facebookissa valtavan suosion ja se on kerännyt jo kymmeniä tuhansia kommentteja sekä tykkäyksiä. Fazer arpoo jättikuulan yhdelle herkkusuulle, joten somekansan sekoaminen sokeritranssiin on ymmärrettävää.

Lähde: Facebook

***

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja