"Jollain ollut ruuvit löysällä?" – naisen epätavallinen löydös Valion juustosta hämmentää

juusto
Kuvakaappaus: Facebook Shutterstock

Goudajuustosta löytynyt ruuvi herättää ihmetystä Valion Facebook-sivuilla.

Facebook-käyttäjä julkaisi Valion Facebook-sivuilla kuvan goudajuustosta, josta käyttäjän mukaan löytyi kuvassa näkyvä isokokoinen ruuvi. 

Valion juustoista vastaavan kategoriapäällikkö Teea Björklundin mukaan kyse on luultavasti kilon paketissa myytävästä Arki-goudajuustosta, joka tulee Lapinlahden tehtaalta. Björklund sanoo, että Valio aikoo selvittää tapauksen tehtaan kanssa.

– Kyllä tämä on äärimmäisen harvinaista, koska meillä on käytössä metallinpaljastimet. Minun urani aikana ei ole koskaan tullut tällaista vastaan. Otamme tapauksen erittäin vakavasti ja selvitämme, mistä tällainen voi johtua, Björklund kommentoi.


Valion Facebook-sivuille lähetetty kuva on kerännyt alleen joukon pilke silmäkulmassa kirjoitettuja kommentteja muilta Facebook-käyttäjiltä. 

– Jollain ollut ruuvit löysällä? kirjoittaa eräs keskusteluun osallistunut. 

– Rautapitoisuutta lisätty, kommentoi puolestaan toinen Facebook-käyttäjä.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!