0:51

Jason jakoi kuvan surullisesta vaimostaan ravintolassa – "naisparan" alakulon syy sai ihmiset tolaltaan: "Oletko tosissasi?"

Teksasilaismiehen yritys kerätä sosiaalisessa mediassa sympatiaa ravintolassa saamansa huonon palvelun vuoksi meni hieman mönkään.

Videolla vinkki leivänpaahtimessa valmistuvaan quesadillaan!

Kerroimme alkuviikosta amerikkalaisesta ”Karenista”, joka yritti julkisesti nöyryyttää kahvilaketjun tarjoilijan sosiaalisessa mediassa, koska tämä oli vaatinut naiselta sääntöjen mukaista kasvomaskin käyttöä. Pilkka osui tässä tapauksessa todella pahasti omaan nilkkaan, ja niin taisi käydä nyt myös teksasilaismiehelle nimeltä Jason.

Jason lähti vaimonsa kanssa ulos syömään Mi Cocina -nimiseen ravintolaan, ja kun kaikki ei mennyt täysin pariskunnan suunnitelmien mukaan, mies päätti tilittää asiasta Twitterissä. Tililyksestä tuli kyllä viraalihitti, mutta aivan vääristä syistä, kertoo brittilehti Mirror.

Ei saanut juustoraastetta ruokaansa

Jason jakoi Twitterissä kuvan surulliselta näyttävästä vaimostaan istumassa ravintolassa ja kirjoitti kuvan oheen:

– Tässä minun vaimoni, treffi-ilta yli kolmen kuukauden karanteenin jälkeen. Hän odottaa juustoraastetta, sillä se on ainoa tapa, miten hän voi syödä fajitaksensa. Olemme kysyneet jo neljältä ihmiseltä ja aikaa on mennyt 18 minuuttia. Koronavirusta ei voi syyttää p***asta palvelusta, Jason tilitti.

Somekansalta ei kuitenkaan herunut sympatiaa näinä aikoina, kun iso osa ravintola-alan ihmisistä on pandemian vuoksi joutunut työttömäksi tai lomautetuksi. Tässä valossa Jasonin valitus kuulosti lähennä naurettavalta.

– Oletko ihan tosissasi? Twitterissä muun muassa ihmeteltiin. 

Niinpä Jasonin tilitys tyrmättiin Twitterissä täysin ja ihmiset alkoivat tehdä siitä parodiaa.

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Jos kuva ei nä, katso se täältä

Jason poisti sittemmin alkuperäisen twiittinsä ja kommentoi kohua eri medioille. Hän kertoi käyttävänsä harvoin Twitteriä ja nytkin hänen tarkoituksensa oli vain pitää vaimonsa tyytyväisenä. Vaimo ei kuitenkaan ollut tyytyväinen, kun sai kuulla kuvansa leviävän Twitterissä nyt parodiana.

– Vaimo ei ilahtunut. Hän on tietysti raivoissaan. Hän kysyy, että miksi ihmeessä laitoin hänestä kuvan Twitteriin.

Lähde: The Mirror

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja