Järjetön avokadokuva sekoittaa sinunkin pääsi – mitä näet tässä?

Estääkö vesi avokadoa tummumasta? Testasimme somea kohauttaneen niksin yllä olevalla videolla! 1:06 Estääkö vesi avokadoa tummumasta? Testasimme somea kohauttaneen niksin yllä olevalla videolla!

Sosiaalisessa mediassa kiertää nyt kuva avokadosta, jossa ei näyttäisi olevan sisällä kiveä lainkaan, vai onko sittenkin? 

Erilaiset optiset illuusiot ovat tänä päivänä suosittuja sosiaalisessa mediassa. Ihmetystä on herättänyt muun muassa erään naisen mekosta johtuva järjettömän kapea vyötärö sekä tämä härski optinen illuusio äidistä suihkussa.

Nyt harmaita hiuksia aiheuttaa somessa kuva avokadosta. Kuvassa on halkaistu avokado ja sen ohessa kysymys, onko avokadon sisällä kiveä vai ei. Kuva jakaa mielipiteet:

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

"Tekee mieli heittää puhelin seinään tämän takia"

Ihmiset eivät pääse yhteistymmärrykseen siitä, onko kuvan avokado kivetön, vai onko siinä sittenkin hyvin vaalea kivi. Kuva on levinnyt sekä Facebookissa että Instagramissa, jossa se on kerännyt päivän aikana jo kymmeniä tuhansia reaktioita.

– Näyttää kivelliseltä ensivilkaisulla, mutta ehdottomasti kivettömältä, kun katson kuvaa uudemman kerran, Facebookissa muun muassa kommentoidaan.

– Tekee mieli heittää puhelin seinään tämän takia, en osaa päättää, toinen arvuuttelija pohtii.

– Jos tuijotan tätä tarpeeksi kauan, näen molemmat vaihtoehdot, kolmas miettii.

Virallista vastausta ei kuitenkaan ole tiedossa, sillä kuvan alkuperästä ei ole varmuutta, kertoo brittilehti Metro. Jotkut ovat kuitenkin koittaneet tehdä salapoliisityötä ja hyödyntäneet muun muassa kuvankäsittelyohjelmia selvittääkseen totuuden. Tummennettussa kuvassa kivi todella näyttäisi olevan, mutta täyttä varmuutta ei ole.

Mitä mieltä itse olet, kivellinen vai kivetön avokado? 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!