Ilouutisia makean ystäville: Fazerin Pätkis- ja Omar-jäätelöt kauppoihin
Suomalaisen makeisyhtiö Fazerin ja jäätelöä valmistavan Nestlén yhteistyö on tuottanut uusia hedelmiä: nyt kaupoista saa Pätkis- ja Omar-jäätelöitä.
Tarkkasilmäiset jäätelönystävät ovat voineet jo bongata joidenkin ruokakauppojen kylmäaltaista makoisia uutuuksia. Fazerin vanhat klassikot, suklaapatukka Pätkis ja kermakaramelli Omar löytyvät nimittäin nyt myös jäätelöpurkeista.
– Kyseessä on uutuusjäätelömme ja niitä saa ostettua syksyyn mennessä kautta maan. Tällä hetkellä niitä pitäisi löytyä suurimmista päivittäistavarakaupoista, Nestléltä kerrotaan yhtiön Facebook-sivuilla innokkaille kyselijöille.
Daim, Panda, Kismet, Geisha...
Erilaiset karkkiklassikoihin pohjautuvat jäätelöt ovat jo tulleet vuosien varrella tutuksi suomalaisille. Fazerin ja Suomen Nestlén yhteistyönä ovat syntyneet jäätelöversiot muun muassa Kismet-patukasta, Geishasta, Turkinpippurista, Pantterista sekä Fazerinasta.
Unileverin omistama GB Glace on puolestaan myynyt jo vuosia Daim-jäätelöä sekä Pandan karkkeihin pohjautuvia tuutteja.
– Daim-tuutti on ollut kestohitti heti lanseerausvuodestaan 1994 lähtien, Unileverilta kerrotaan.
Myös keksi- ja leivonnaispohjaisia jäätelöitä on viime vuosina ryhdytty valmistamaan yhä enemmän. Pakastealtaista löytyy jäätelöversiot muun muassa mutakakusta, Oreo-kekseistä ja mokkapaloista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Piknikin pelastava pastasalaatti