Mainos

Ilouutisia makean ystäville: Fazerin Pätkis- ja Omar-jäätelöt kauppoihin

Suomalaisen makeisyhtiö Fazerin ja jäätelöä valmistavan Nestlén yhteistyö on tuottanut uusia hedelmiä: nyt kaupoista saa Pätkis- ja Omar-jäätelöitä. 

Tarkkasilmäiset jäätelönystävät ovat voineet jo bongata joidenkin ruokakauppojen kylmäaltaista makoisia uutuuksia. Fazerin vanhat klassikot, suklaapatukka Pätkis ja kermakaramelli Omar löytyvät nimittäin nyt myös jäätelöpurkeista.

– Kyseessä on uutuusjäätelömme ja niitä saa ostettua syksyyn mennessä kautta maan. Tällä hetkellä niitä pitäisi löytyä suurimmista päivittäistavarakaupoista,  Nestléltä kerrotaan yhtiön Facebook-sivuilla innokkaille kyselijöille.

Daim, Panda, Kismet, Geisha...

Erilaiset karkkiklassikoihin pohjautuvat jäätelöt ovat jo tulleet vuosien varrella tutuksi suomalaisille. Fazerin ja Suomen Nestlén yhteistyönä ovat syntyneet jäätelöversiot muun muassa Kismet-patukasta, Geishasta, Turkinpippurista, Pantterista sekä Fazerinasta.

Unileverin omistama GB Glace on puolestaan myynyt jo vuosia Daim-jäätelöä sekä Pandan karkkeihin pohjautuvia tuutteja.

– Daim-tuutti on ollut kestohitti heti lanseerausvuodestaan 1994 lähtien, Unileverilta kerrotaan.

Myös keksi- ja leivonnaispohjaisia jäätelöitä on viime vuosina ryhdytty valmistamaan yhä enemmän. Pakastealtaista löytyy jäätelöversiot muun muassa mutakakusta, Oreo-kekseistä ja mokkapaloista.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja