Hyvästi Fanipalat – Fasupalat tekevät paluun!

Fasupalat
Muistatko vielä Fasupalat? Fazer

Fazer tiedotti keväällä 2016 ostaneensa takaisin vanhat keksimerkkinsä Dominon, Jaffan ja Fanipalan. Nyt yritys on palauttamassa myös Fanipalojen vanhan nimen käyttöön.

Elintarvikekonserni Fazer osti viime keväänä takaisin Domino-, Jaffa- ja Fanipala-tuotemerkit, jotka olivat välillä Mondelezin omistuksessa. Kaupan myötä Fazer halusi vahvistaa osuuttaan keksimarkkinoilla.

Kevään uutuustuotelanseerauksiensa yhteydessä Fazer aikoo nyt palauttaa Fanipalojen nimen takaisin Fasupaloiksi.

Fazerin keksituotemerkit ovat olleet Suomen markkinoilla pitkään. Domino lanseerattiin vuonna 1953, Jaffa 1969 ja nykyisin Fanipalana tunnettu Fasupala 1997.

– Viime vappuna kolme klassikkokeksiä palasi kotiin, kun Fazer osti takaisin Domino, Jaffa ja Fanipala-brändit. Uutisen julkaisusta kesti alle minuutti, kun saimme jo ensimmäisen Fasupala-nimen palauttamista koskevan kuluttajaviestin. Kuuntelimme suomalaisia ja palautamme ylpeydellä Fasupala-nimen käyttöön. Keksit valmistetaan keksitehtaassamme Vantaan Fazerilassa.Fasupalan herkullinen alkuperäinen resepti on vuodelta 1997, Fazerilta kerrotaan.

Fazerin makeisuutuudet saapuvat kauppoihin helmikuun alussa ja samalla ilmestyvät hyllyihin myös Fasupalat. 

***

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja