Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hetkiä Provencessa - osa 1

MTV Oy, All rights reserved
Julkaistu 01.07.2014 19:30

Kierrämme parhaillaan Provencea ja Cote d’Azuria. Taakse on jo jäänyt Nizza, Grasse, Cannes ja Toulon. Eteläinen Ranska näyttäytyy juuri sellaisena, mitä olin kuvitellut. Kaikki kliseet Provencesta tuntuvat pitävän paikkansa. Taitelijoiden rakastama valo ihastutti ensimmäisenä. Se on aivan erilainen kuin härmän perukoilla. Kevyt, hehkuva ja paahteinen. Taivas on vaalean sininen toisin kuin kotipuolen syvän sininen. Paikat ovat ovat romanttisen rähjääntyneitä, mutta siistejä.

Suurimmat yllätykset koin ruokapuolella. Italian läheisyys näkyy todella vahvasti ravintoiloiden tarjonnassa. Pizzaa ja pastaa saa useimmista ravintoloista. Italialaisia ravintoloita on valtavasti. Klassista ranskalaista ruokaa saa etsiä ihan tosissaan, klassikkoannoksista puhumattakaan. Viinit ovat sentään omien rajojen sisäpuolelta. Tilitän näistä myöhemmin lisää ja annan reissun tähän mennessä havaittujen arkisen kauniiden yksityiskohtien puhua. Ei järjestystä, vain fiilistä. Jatkoa kuville seuraa heti huomenna. MTV Oy, All rights reserved

Lisää aiheesta:

HS: Henri Alén ihmettelee älytöntä ajatusta ravintoloiden avaamiseen liittyen: "Tarttuuko se korona jotenkin erityisen helposti jonkun tietyn kellonajan jälkeen?"Lempiruokani TOP 10 ja risatLempiruokani TOP 10 ja risatÖtökkäillallinenVuoden 2016 suosituimmat bloggaukset ja kiitos teilleRavintola-arvostelu: BasBas & Staff Wine Bar, Helsinki
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved