Helppoa tarjottavaa vieraille: Valmista uudenlaisia vartaita

katselukopio_mozzarella_tomaattivartaat_ja_rucolapestoa_2_D8S4915-Edit (2)
Hellapoliisi / Kati Jaakonen

Ruokabloggaaja Hellapoliisi suosittelee käyttämään grillitikkuja muuhunkin kuin grillivartaiden kokoamiseen.

Hellapoliisi Kati Jaakonen suosittelee hyödyntämään grillitikkuja mozzarella-vihannesvartaissa, jotka ovat näyttävää tarjottavaa vieraille, mutta sopivat myös arkisempaan ruokapöytään.

– Vartaisiin pujotetut suupalat on helppo tarjota. Ne sopivat niin juhlaan kuin arkeen ja niihin voi kätevästi pujottaa naposteltavaa myös lapsille, Hellapoliisi kertoo.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja