Helppoa tarjottavaa vieraille: Valmista uudenlaisia vartaita

katselukopio_mozzarella_tomaattivartaat_ja_rucolapestoa_2_D8S4915-Edit (2)
Hellapoliisi / Kati Jaakonen

Ruokabloggaaja Hellapoliisi suosittelee käyttämään grillitikkuja muuhunkin kuin grillivartaiden kokoamiseen.

Hellapoliisi Kati Jaakonen suosittelee hyödyntämään grillitikkuja mozzarella-vihannesvartaissa, jotka ovat näyttävää tarjottavaa vieraille, mutta sopivat myös arkisempaan ruokapöytään.

– Vartaisiin pujotetut suupalat on helppo tarjota. Ne sopivat niin juhlaan kuin arkeen ja niihin voi kätevästi pujottaa naposteltavaa myös lapsille, Hellapoliisi kertoo.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!