Helppoa tarjottavaa vieraille: Valmista uudenlaisia vartaita
Ruokabloggaaja Hellapoliisi suosittelee käyttämään grillitikkuja muuhunkin kuin grillivartaiden kokoamiseen.
Hellapoliisi Kati Jaakonen suosittelee hyödyntämään grillitikkuja mozzarella-vihannesvartaissa, jotka ovat näyttävää tarjottavaa vieraille, mutta sopivat myös arkisempaan ruokapöytään.
– Vartaisiin pujotetut suupalat on helppo tarjota. Ne sopivat niin juhlaan kuin arkeen ja niihin voi kätevästi pujottaa naposteltavaa myös lapsille, Hellapoliisi kertoo.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan