Helppo niksi! Tässäkö paras tapa lämmittää riisi uudelleen?
Ehtikö riisiruoka jäähtyä lautaselle? Pelkkä mikroon laittaminen ei riitä, jos haluat välttää kuivan riisin.
Jos riisi lojuu kylmänä lautasella, mutta nälkä vielä vaivaa, kannattaa lautanen laittaa mikroon vasta pienen esivalmistelun jälkeen.
Parempi tapa uudelleenlämmitykselle on Buzzfeedin mukaan nimittäin se, että kastat paperipyyhkeen veteen, rutistat siitä ylimääräiset vedet pois ja laitat sen ruoan päälle. Laita lautanen mikroon noin minuutiksi. Tämän jälkeen riisiruokasi on jälleen syömäkelpoinen, ja maistuu vielä tuoreelta.
Lähde: Buzzfeed
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti