Hammastikkuja ja sinitarraa? Video paljastaa, miten Suomen McDonald’s oikeasti tekee hampurilaiset mainoskuviin

Mainos
shutterstock_277179275
Shutterstock

Millaisia kikkakolmosia hampurilaisten mainoskuvauksissa todellisuudessa tehdään? Katso videolta McDonald'sin vastaus.

Suomen McDonald’s avasi alkuvuodesta 2017 Kysy ruoasta -sivuston, jossa kuluttajilla on mahdollisuus esittää suoria kysymyksiä pikaruokaketjun ruoasta. Palstalle on sadellut erilaisia uteluita aina tuotteiden valmistusprosesseista niiden sisältöön. 

Ruokamyyttejä kumotakseen Suomen McDonald’silla on myös tehty vastausvideoita, joissa avataan tuotteiden valmistus-, säilytys- ja tuotantoprosesseja. 

Nyt Mäkkäri on julkaissut uuden videon, jossa päästään kurkkaamaan hampurilaisten mainoskuvauskulisseihin. Videossa vastataan palstalla esitettyyn kysymykseen ”Miksi McDonald’sin ruoka näyttää erilaiselta ravintolassa kuin mainoskuvissa?”. Monet ovat epäilleet mainoskuvauksissa käytettävän muun muassa hammastikkuja, sinitarraa ja hiuslakkaa. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.