Gordon Ramsay ei voi uskoa, mitä legendaarinen kolmen Michelin-tähden kokki meni tekemään: ”Vanha pieru!”
Suorapuheisena kokkina tunnettu Gordon Ramsay on löytänyt jälleen yhden syyn julkiselle raivostumiselle.
Televisiosta tuttu keittiömestari Gordon Ramsay ihmettelee Twitterissä kovin sanankääntein maailmankuulun Michelin-kokin päätöstä kieltää ruoka-annosten kuvaaminen ravintolassaan.
Legendaarinen ranskalaiskokki Michel Roux, 76, ilmoitti marraskuun alussa, ettei aio enää sallia ruokien kuvaamista ravintolassaan Iso-Britannian Brayssa. Ravintolaa johta tätä nykyä Michel Rouxin poika Alain Roux.
– Mitä ihmettä he kuvittelevat tekevänsä? Ehkä sitä voi ottaa yhden kuvan aterian aikana jostakin annoksesta, koska se on ainutlaatuinen. Mutta entä ruoan maku? Kännykkäkuva ei voi mitenkään vangita ruoan makua, Roux selitti päätöstään Daily Mailille.
Gordon Ramsayn mielestä Roux'n päätös on täysin järjetön. Ramsay on itse aikanaan työskennellyt Roux'n Le Gavroche -ravintolassa.
– Hemmetin pöyhkeilevää! Se on kunnianosoitus kokille, että asiakkaat haluavat ottaa kuvia annoksista, joista he ovat maksaneet. On vuosi 2017, Gordon Ramsay raivosi Twitterissä.
– Jos minä nään hyvän näköisen ruokakuvan, haluan mennä ja syödä sen heti. Hän (Roux) on vain vanha pieru, joka on unohtanut siirtyä tähän päivään, Ramsay jatkoi vielä.
Ramsayn mukaan Roux on unohtanut täysin, että "asiakkaat ovat kuninkaita" ja sosiaalinen media tärkeä markkinointikanava. Ramsay muistuttaa, että jopa konservatiivisena pidetty Michelin-institituutio lataa tätä nykyä sosiaaliseen mediaan annoskuvia suoraan huippuravintoloista.
Lähde: Fine Dining Lovers
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan