2:15

Fazerilta huikea uutuussuklaa – sitä saadakseen täytyy kuitenkin nähdä hieman vaivaa: ”Ihan piti tätä varten käydä tänään passikuvassa”

Fazer on tuonut markkinoille huikean, kaksi suomalaisten suosikkimakua yhdistävän suklaauutuuden.

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, kuinka Turkinpippurit oikein valmistetaan? Katso vastaus videolta. 

Moni sosiaalisen median käyttäjä on jo ehtinyt riemuitsemaan markkinoille vastikään saapuneesta suklaauutuudesta, Fazerin Tyrkisk Peber -suklaasta. Tässä mielenkiintoisessa uutuudessa yhdistyvät suomalaisten suosikkisuklaa Fazerin Sininen ja suolainen salmiakkikaramelli Turkinpippuri.

Vaikka yhdistelmä kuulostaisikin enemmän kuin houkuttelevalta, sitä saadakseen täytyy nähdä hieman vaivaa, sillä lähikauppoihin suklaa ei ainakaan vielä ole rantautunut. Viking Line Suomen Facebook-päivityksen mukaan jännittävää uutuutta on saatavilla tällä hetkellä vain laivoilta ja lentokentältä.

Somessa iloitaan ja suunnitellaan laivomatkoja

Päivitys uutuuden saapumisesta on saanut lukuisat ihmiset himoitsemaan uutuutta. Vaikka Turkinpippuri on mielipiteitä jakava makeinen, kommenttien perusteella suuri osa ihmisistä on yhdistelmästä enemmän kuin innoissaan. Monet ovat jo ryhtyneet suunnittelemaan reissuja vain ja ainoastaan suklaankiilto silmissään.

– Ihan piti tätä varten käydä tänään passikuvassa, että saa virallisen luvan poistua maasta hakemaan Fazeria, eräs kommentoija toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Muutama kommentoija on jo ehtinyt uutuutta maistamaankin.

– Juuri ostin juhannuksena laivalta.....IHAN TAJUTTOMAN HYVÄÄÄÄ, Facebookissa iloitaan.

– Ja on aivan mahtavan makuista...ehkäpä jopa laittoman hyvää.. 

Samankaltaisia riemunkiljahduksia saatiin kuulla helmikuussa, kun Fazer toi markkinnoille suosikkikeksin makuisen Domino -suklaalevyn. Myös tätä uutuutta sai aluksi vain laivoilta, lentokentältä ja Finnairin lennoilta. 

Lähde: Facebook

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja