Entistä maukkaampaa makaronilaatikkoa – poimi resepti!
Julkaistu
Tiesitkö, että makaronien keitinvettä ei kannata heittää pois, kun tekee makaronilaatikkoa?
Klassinen makaronilaatikko on mitä parhainta arkiruokaa, josta saa entistä parempaa pienillä muutoksilla. Poimi videolta vinkit siihen, mitä kaikkea kannattaa tehdä, jotta makaroonilaatikosta tulee entistä maukkaampaa.
Maukas makaronilaatikko
400g jauhelihaa
300–400 g tummaa makaronia
lihaliemikuutio
vettä
2 kananmunaa
2 dl kuohukermaa
tuoretta timjamia
voita
Katso videolta, kuinka maukas makaronilaatikko valmistuu!
Aiheeseen liittyvää:
Lue myös:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti