Entistä maukkaampaa makaronilaatikkoa – poimi resepti!

1:05 Tuunaa klassikko – tee makaronilaatikosta vielä maukkaampi

Tiesitkö, että makaronien keitinvettä ei kannata heittää pois, kun tekee makaronilaatikkoa?

Klassinen makaronilaatikko on mitä parhainta arkiruokaa, josta saa entistä parempaa pienillä muutoksilla. Poimi videolta vinkit siihen, mitä kaikkea kannattaa tehdä, jotta makaroonilaatikosta tulee entistä maukkaampaa.

Maukas makaronilaatikko

400g jauhelihaa
300–400 g tummaa makaronia
lihaliemikuutio
vettä
2 kananmunaa
2 dl kuohukermaa
tuoretta timjamia
voita

Katso videolta, kuinka maukas makaronilaatikko valmistuu!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja