Energinen aloitus aamuun – vaihda aamukahvi näihin superjuomiin

mehut
Shutterstock

Kahvi ei ole ainoa toimiva aamun piristäjä. Jos kaipaat lisää virtaa ja pirteyttä aamuihin, kokeile näitä Popsugarin vinkkejä!

Mehulinko on kätevä väline keittiössä, jos haluat nauttia tuoreita, itsepuristettuja mehuja. Mehuja voit puristaa niin vihanneksista kuin hedelmistäkin. Makua on puolestaan helppo säätää vaihtamalla juomien ainesosien suhteita.

Kokeile esimerkiksi omena-sitruunamehua, johon raastat mukaan tuoretta inkivääriä. Saat mehusta runsaasti A-, B- ja C-vitamiineja.

Karpalon ystävän kannattaa kokeilla piristävää karpalomehujuomaa, johon lorautat mukaan pienen tujauksen omenasiiderietikkaa. Lisää joukkoon myös sitruunamehua oman makusi mukaan.

Punajuurimehun on todistettu tutkimuksissa nostavan energiatasoja, minkä takia jotkut urheilijat juovat sitä ennen suoritusta. Lisää mehuusi punajuuren lisäksi omenaa, selleriä ja sitruunaa, niin saat tehokkaan ja herkullisen juoman.

Myös vihermehut ovat tällä hetkellä suosittuja. Vähäsokerisen vihermehun loihdit kurkusta, pinaatista, selleristä ja persiljasta.  

Lähde: Popsugar

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja