Emily teki McFlurrysta kakun lisäämällä joukkoon vain jauhoja: "Maistuu niin hyvältä"

Oletko huomannut tämän yksityiskohdan McDonald'sin nugeteissa? 0:31 Oletko huomannut tämän yksityiskohdan McDonald'sin nugeteissa?

TikTokissa on noussut hitiksi resepti, jossa McDonald’sin McFlurrysta tehdään kakku lisäämällä siihen jauhoja ja laittamalla mikroon. Kaikki eivät kuitenkaan ole vakuuttuneita reseptistä.

Katso myös yllä olevalta videolta: Oletko huomannut tämän yksityiskohdan McDonald'sin nugeteissa?

Korona on saanut monesta esiin pienen kotikokin ja -leipurin. Erilaiset reseptit ovat nousseet hiteiksi, mutta nyt tarjolla olisi jotakin helppoa ja uutta, mutta ehkä hieman hämmentävää.

TikTok-käyttäjä Emily Canham jakoi videolla reseptin, jossa McDonald’sin jälkiruoasta nimeltä McFlurry tehdään kakku lisäämällä siihen kaksi ainesosaa.

Nämä ainesosat ovat vehnäjauhot ja leivinjauhe. Emily käyttää videollaan niin sanottuja self-raising jauhoja, joka sisältää jo valmiiksi kohotusaineen. Tämän vuoksi hän lisää jäätelöön vain jauhoja.

Videolla Emily sekoittaa kulhossa jauhot ja McFlurryn, jonka jälkeen hän laittaa seoksen takaisin McFlurryn pahvikippoon ja lykkää sen mikroon noin kahdeksi minuutiksi.

Kun aika on kulunut, Emily näyttää videolla lopputuloksen. Hän ottaa kakun pahvikiposta pois ja lohkaisee siitä palan maistettavaksi.

– Lisäät vain jauhoa ja se maistuu niin hyvältä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Resepti jakaa mielipiteet

Video on kerännyt yli 500 000 katselukertaa ja lukuisia kommentteja.

Kaikki TikTok-käyttäjät eivät kuitenkaan ole vakuuttuneita reseptistä. Sitä on kuvailtu jopa ”pyhäinhäväistykseksi”. 

– Anteeksi, mutta kuka edes tekee näin, eräs kommentoi.

– Taidan pysytellä ihan vain jäätelössä, toinen käyttäjä kirjoittaa.

Osa on kuitenkin valmis kokeilemaan reseptiä.

– Apua, minun on pakko kokeilla tätä!!

– Aion antaa sille mahdollisuuden, mutta se näyttää kumilta, eräs käyttäjä kommentoi suoraan.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!