Drinkki, joka kruunaa joulun: Valmista itse tonttumuorin erikoinen!
Tarjoile jouluvieraille herkulliset drinkit, jotka valmistuvat vadelmasorbetista ja punaisesta kuohuviinistä!
Tiia Koskimieshen kirjassa Syksystä jouluun – joka kodin opas juhlakauden valmisteluihin (Minerva) esitellään drinkkiresepti, joka sopii täydellisesti jouluun. Valmista juhlan kunniaksi vieraille tonttumuorin erikoiset!
Tonttumuorin erikoinen
1 pakkaus valmista vadelmasorbettia
6 dl makeaa punaista kuohuviiniä
(mustaherukka- tai kirsikkalikööriä)
Jaa sorbetti laakeisiin kuohuviini- tai coctail-laseihin. Halutessasi lorauta joukkoon 2 tl likööriä. Kaada kuohuviini maljoihin juuri ennen tarjoilua.
Lähde: Tiia Koskimies: Syksystä jouluun - joka kodin opas juhlakauden valmisteluihin (Minerva)
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti