Campari ja Aperol Spritzerit

MTV Oy, All rights reserved

Näin juhannuksena on oiva hetki laittaa Sivumaun ekat drinkkiohjeet, vaikka pitkäripaiset ovatkin jo sulkeneet ovensa tältä viikolta. Spritzerit eivät ole vielä kunnolla iskeneet läpi Suomessa, mutta esimerkiksi Italian aperitiiviaikaan ne kuuluvat olennaisena osana. Aperoliin törmäsimme ensimmäistä kertaa siellä ja hullaannuimme siihen kertaheitolla. Aperol Spritzin ohje on kirjattu ihan pullonkin taakse, mutta laitan sen vielä tähänkin, jotta useampi uskaltaisi kokeilla kesän kynnyksellä Alkoon tullutta uutuutta. Maultaan se on Campariin vivahtavaa, mutta makeampaa.

Lukaisin jostain jenkkiblogista myös simppelin Campari Spritzerin ohjeen, johon tykästyin eilen täysin. Enpä olisi osannut itse sekoittaa keskenään katkeroa ja olutta. Kannatti kokeilla. Kippis ja maistuvaa juhannusta! Otetaan iisisti ja kohtuudella.

Campari Spritzer

4 cl Camparia

1,5 dl India Pale Ale -olutta (IPA)

sitruunaviipale

jäitä

Aperol Spritz

2 osaa Aperolia

3 osaa kuohuviiniä

lorautus kivennäisvettä

jäitä

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_master_chef_vip
   MasterChef Suomi

   Rakastettu MasterChef 2020 nostaa kilpailemisen uudelle tasolle sillä tällä kertaa toisistaan ottaa mittaa ruuanvalmistuksen ammattilaisia ja nyt tuomareilla onkin mahdollisuus vaatia kilpailijoilta entistä enemmän kasvua, itsensä ylittämistä sekä huikeita oivalluksia. Tuomareina toimivat Tomi Björck ja Sikke Sumari sekä Kape Aihinen.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja