Campari ja Aperol Spritzerit

MTV Oy, All rights reserved

Näin juhannuksena on oiva hetki laittaa Sivumaun ekat drinkkiohjeet, vaikka pitkäripaiset ovatkin jo sulkeneet ovensa tältä viikolta. Spritzerit eivät ole vielä kunnolla iskeneet läpi Suomessa, mutta esimerkiksi Italian aperitiiviaikaan ne kuuluvat olennaisena osana. Aperoliin törmäsimme ensimmäistä kertaa siellä ja hullaannuimme siihen kertaheitolla. Aperol Spritzin ohje on kirjattu ihan pullonkin taakse, mutta laitan sen vielä tähänkin, jotta useampi uskaltaisi kokeilla kesän kynnyksellä Alkoon tullutta uutuutta. Maultaan se on Campariin vivahtavaa, mutta makeampaa.

Lukaisin jostain jenkkiblogista myös simppelin Campari Spritzerin ohjeen, johon tykästyin eilen täysin. Enpä olisi osannut itse sekoittaa keskenään katkeroa ja olutta. Kannatti kokeilla. Kippis ja maistuvaa juhannusta! Otetaan iisisti ja kohtuudella.

Campari Spritzer

4 cl Camparia

1,5 dl India Pale Ale -olutta (IPA)

sitruunaviipale

jäitä

Aperol Spritz

2 osaa Aperolia

3 osaa kuohuviiniä

lorautus kivennäisvettä

jäitä

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja