Lihastenkasvattajan unelma: Olut, jossa on proteiinia yhtä paljon kuin pihvissä

olut
Brittipanimo kehitti runsasproteiinisen oluen. Shutterstock

Barbell Brew -niminen panimo Isossa-Britanniassa on kehittänyt oluen, joka sisältää saman verran alkoholia kuin muutkin oluet mutta sen lisäksi huikeat 21,8 grammaa proteiinia.

Janoiset terveysintoilijat voivat nyt ryystää olutta hyvällä omallatunnolla. Barbell Brew on kehittänyt oluen, joka sisältää proteiinia saman verran kuin naudan sisäfileepihvi. Kaloreita uutuusoluessa on 33 prosenttia vähemmän kuin tavallisissa huurteisissa. 

– Koskaan aiemmin sixpackin juominen ei ole auttanut kasvattamaan omaa sixpackia, sanaili musclefood.comin Darren Beale.

Lisäravinteita myyvä kauppa testasi olutta kolmen kuukauden ajan ennen kuin se tällä viikolla lanseerattiin.

– Runsasproteiininen olutvaihtoehto tarkoittaa, että nyt kuka vain voi nauttia olutta hyvällä omallatunnolla, Beale kommentoi.

Oluesta povataan varsinaista hittituotetta sekä kuntosalilla että tuopillisella viihtyvien brittien keskuudessa. Vehnää välttelevien iloksi olut on myös gluteeniton. 

Lähde: Daily Star


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.