Lihastenkasvattajan unelma: Olut, jossa on proteiinia yhtä paljon kuin pihvissä

olut
Brittipanimo kehitti runsasproteiinisen oluen. Shutterstock

Barbell Brew -niminen panimo Isossa-Britanniassa on kehittänyt oluen, joka sisältää saman verran alkoholia kuin muutkin oluet mutta sen lisäksi huikeat 21,8 grammaa proteiinia.

Janoiset terveysintoilijat voivat nyt ryystää olutta hyvällä omallatunnolla. Barbell Brew on kehittänyt oluen, joka sisältää proteiinia saman verran kuin naudan sisäfileepihvi. Kaloreita uutuusoluessa on 33 prosenttia vähemmän kuin tavallisissa huurteisissa. 

– Koskaan aiemmin sixpackin juominen ei ole auttanut kasvattamaan omaa sixpackia, sanaili musclefood.comin Darren Beale.

Lisäravinteita myyvä kauppa testasi olutta kolmen kuukauden ajan ennen kuin se tällä viikolla lanseerattiin.

– Runsasproteiininen olutvaihtoehto tarkoittaa, että nyt kuka vain voi nauttia olutta hyvällä omallatunnolla, Beale kommentoi.

Oluesta povataan varsinaista hittituotetta sekä kuntosalilla että tuopillisella viihtyvien brittien keskuudessa. Vehnää välttelevien iloksi olut on myös gluteeniton. 

Lähde: Daily Star


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja