Asiakkaat haastoivat Starbucksin oikeuteen – liikaa jäitä, liian vähän kahvia

starbucks
Shutterstock

Yhdysvalloissa nähtiin erikoinen oikeudenkäynti, kun ketjukahvila joutui vastaamaan haasteeseen, jonka mukaan se käyttää juomissaan liikaa jäitä. 

Asiakkaat haastoivat ketjukahvila Starbucksin oikeuteen liiallisesta jäiden käytöstä. Haasteen mukaan yritys laittaa kahveihin liian paljon jäitä ja liian vähän itse kahvia, josta asiakas maksaa. Kanteen mukaan ketju käskee baristoja täyttämään mukin vain tiettyyn pisteeseen, eikä suinkaan täyteen asti. Jäljelle jäävä tila täytetään jäillä.

Kalifornian oikeuslaitos kuitenkin katsoi, että ketjulla on itse oikeus päättää, minkä verran he mitäkin raaka-ainetta juomiinsa laittavat.

Oikeus otti päätöksessään huomioon muun muassa sen, että Starbucksin käyttämät mukit ovat läpinäkyviä, jolloin asiakas näkee selkeästi kupissa olevan myös jäitä.

Lähde: Foxnews 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja