Alkon hittijuomaa voi tehdä myös itse: "Nyt on niin simppelit reseptit, että hävettäisi, elleivät ne olisi niin hyviä"
Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen kokeili valmistaa kotioloissa viime joulun hittijuomaa, glögiskumppaa. Lopputulos yllätti positiivisesti.
Sivumaku-ruokablogissa herkutellaan tällä kertaa itsetehdyllä glögiskumpalla ja pähkinä-sinihomejuusto-sikuriveneillä.
– Nyt on niin simppelit reseptit, että hävettäisi, elleivät ne olisi niin hyviä. Viime jouluna tuli Alkon hitiksi glögiskumppa. Testasimme nyt tehdä sellaista itse ja tuli vielä parempaa. Tietenkin, koska voi käyttää laadukkaita juomia. Sopiva sekoitussuhde löytyi ensiyrittämällä, Sivumaku-ruokablogia pitävä Jani Kinnunen kirjoittaa.
Sikuriveneet toimivat Kinnusen mukaan yllättävän hyvänä makuparina glögiskumpan kanssa.
Lue lisää ja katso reseptit Sivumaku-blogista
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan