Äiti keksi tajunnanräjäyttävän tavan leikata kakkua – tätä et tullut edes ajatelleeksi!

Kinderkakku – näin valmistuu helppo suklaakakku suosikkisuklaasta 1:10 Kinderkakku – näin valmistuu helppo suklaakakku suosikkisuklaasta

Puuttuuko kotoasi kunnon kakkulapio? Haluaisitko aina täydellisen tasakokoisia kakkupaloja ilman sotkua? Tämän perheenäidin niksistä saattaa siinä tapauksessa olla hyötyä. 

Brittilehti Mirror kertoo perheenäidin kakunleikkausniksistä, joka leviää nyt videopalvelu TikTokissa. Niksistä on kasvanut niin suosittu, että sillä on jo miljoonia katsojia. 

Hittivideon palveluun latasi niksistä innostunut tytär.

– Äitini keksi niksin! 

Jos video ei näy, katso se täältä. 

Sen sijaan, että äiti olisi leikannut kakkua veitsen tai kakkulapion avulla, hän kaivoikin avuksi metalliset ruokapihdit. Kun pihdit kääntää ympäri, niitä voi kätevästi käyttää kakkupalamuottina ja saada aina tasakokoisia, täydellisiä paloja. Lisäksi kakkupala on myös helppo nostaa kakusta ilman sotkua tai palan kaatumista. 

Mirrorin mukaan äiti itse ei vaikuta videolla olevan moksiskaan omasta niksistään, mutta sen sijaan videon katsoneet TikTok-käyttäjät ylistävät sitä tajunnanräjäyttäväksi.

Lähde: Mirror


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!