ABC vahvistaa kahvilatarjontaansa – suomalaisten suosikkidonitseja saa pian koko Suomesta aina Lohjasta Tornioon

arnolds
ABC ottaa myyntiin Arnoldsin neljä suosituinta donitsia. Arnolds

Koko Suomen kattavan ravintolaketju ABC:n valikoimiin tulevat vuoden 2019 aikana suomalaisen Arnolds-ketjun neljä suosituinta donitsia sekä kahviloista tutut monidonitsipakkaukset.

Koko Suomen kattava ravintolaketju ABC tuo Arnolds-donitsit valtakunnallisesti myyntiin vuoden 2019 aikana. ABC testasi Arnolds-donitsikonseptia viidessä ravintolassaan viime vuoden aikana.

Positiivisen asiakaspalautteen ja kasvavan kysynnän myötä ABC on päättänyt tuoda Arnolds-donitsit valtaosaan ravintoloistaan.

Saatavuusverkosto yli kaksinkertaistuu

ABC:n valikoimaan tulevat Arnoldsin suosituimmat donitsit, pomada, valkosuklaa, maitosuklaa ja kinuski, sekä Arnolds-kahviloista tutut, kotiin tai työpaikalle vietävät monidonitsipakkaukset.

– ABC-ravintolat täydentävät kahvilaverkostoamme ja palvelevat siten donitsifaneja paikkakunnilla, joissa meillä ei omaa kahvilaa ole. ABC-ravintoloissa paikan päällä valmistettavat ja tarjoiltavat Arnolds-donitsit täyttävät kaikki samat laatukriteerit jotka meillä on kahviloissammekin, Arnoldsin perustaja ja toimitusjohtaja Jussi Laurila kertoo.

Nykyisin Arnolds-kahviloita on 20 paikkakunnalla kolmisenkymmentä kappaletta, ja yhteistyön myötä donitsien saatavuusverkosto yli kaksinkertaistuu kertaheitolla, Laurila jatkaa.

Donitsien laadun ja tuoreuden takaavat Arnolds-vitriinit tulevat vuoden 2019 alusta ABC-ravintoloiden tarjontaan Keskimaalla Keljonkankaalle, Hämeenmaalla Nastolaan, Renkomäelle, Heinolaan ja Kivimaalle. Seuraavaksi donitseista pääsevät nauttimaan Arinan osuuskaupan alueella Lähi-ABC Tornion ja ABC Tupoksen asiakkaat.

Tammikuun loppupuolella jakelu laajentuu Pirkanmaan yksiköihin ABC Lahdesjärvi, Pirkkala ja Toijala. Arnolds-valikoima löytyy jo Juvan, Utin, Lohjan, Kalevan ja Nokian ABC-ravintoloista.

Lähde: ABC

***


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja