Mainos

ABC vahvistaa kahvilatarjontaansa – suomalaisten suosikkidonitseja saa pian koko Suomesta aina Lohjasta Tornioon

Koko Suomen kattavan ravintolaketju ABC:n valikoimiin tulevat vuoden 2019 aikana suomalaisen Arnolds-ketjun neljä suosituinta donitsia sekä kahviloista tutut monidonitsipakkaukset.

Koko Suomen kattava ravintolaketju ABC tuo Arnolds-donitsit valtakunnallisesti myyntiin vuoden 2019 aikana. ABC testasi Arnolds-donitsikonseptia viidessä ravintolassaan viime vuoden aikana.

Positiivisen asiakaspalautteen ja kasvavan kysynnän myötä ABC on päättänyt tuoda Arnolds-donitsit valtaosaan ravintoloistaan.

Saatavuusverkosto yli kaksinkertaistuu

ABC:n valikoimaan tulevat Arnoldsin suosituimmat donitsit, pomada, valkosuklaa, maitosuklaa ja kinuski, sekä Arnolds-kahviloista tutut, kotiin tai työpaikalle vietävät monidonitsipakkaukset.

– ABC-ravintolat täydentävät kahvilaverkostoamme ja palvelevat siten donitsifaneja paikkakunnilla, joissa meillä ei omaa kahvilaa ole. ABC-ravintoloissa paikan päällä valmistettavat ja tarjoiltavat Arnolds-donitsit täyttävät kaikki samat laatukriteerit jotka meillä on kahviloissammekin, Arnoldsin perustaja ja toimitusjohtaja Jussi Laurila kertoo.

Nykyisin Arnolds-kahviloita on 20 paikkakunnalla kolmisenkymmentä kappaletta, ja yhteistyön myötä donitsien saatavuusverkosto yli kaksinkertaistuu kertaheitolla, Laurila jatkaa.

Donitsien laadun ja tuoreuden takaavat Arnolds-vitriinit tulevat vuoden 2019 alusta ABC-ravintoloiden tarjontaan Keskimaalla Keljonkankaalle, Hämeenmaalla Nastolaan, Renkomäelle, Heinolaan ja Kivimaalle. Seuraavaksi donitseista pääsevät nauttimaan Arinan osuuskaupan alueella Lähi-ABC Tornion ja ABC Tupoksen asiakkaat.

Tammikuun loppupuolella jakelu laajentuu Pirkanmaan yksiköihin ABC Lahdesjärvi, Pirkkala ja Toijala. Arnolds-valikoima löytyy jo Juvan, Utin, Lohjan, Kalevan ja Nokian ABC-ravintoloista.

Lähde: ABC

***


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja